En av mina barndomsvänner, spårvagnsmuseum m.m

augusti 13, 2018 - 10:07

Helt plötsligt var vi framme i Göteborg och jag fick träffa min barndomskompis som jag lärde känna över internet för 11 år sedan <3

Han har byggt världens coolaste el-lådbil! Precis som vi drömde om för 11 år sedan… Och jag fick åka runt i den!

Sedan fick vi en privattur inne på Göteborgs spårvägsmuseum. 

Han tog oss genom hela historien och vi fick se den första spårvagnen! Det häftigaste ögonblicket var när jag verkligen gick in för historien och glömde bort att året var 2018. I samma ögonblick åkte den första spårvagnen in genom dörrarna och jag stod där i chock och trodde på fullaste allvar att jag hade åkt tillbaka i tiden. Sjukaste och coolaste ever!

Två timmar senare var vi tvungna att säga hejdå för att kunna få en sovplats. Vi åkte till Aspens camping i Lerum där vi lyckades få tag i en plats.

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?