26 juni-14 juli

juli 14, 2018 - 20:30

26 juni. Ääääääntligen fick jag mitt efterlängtade paket!

27 juni. Och hörni! Bilderna som jag hade beställt hittade jag i posten dagen efter!!!

28 juni. Mamma fyllde år och jag och J käkade middag på China garden <3

29 juni. Dagen efter åkte vi till Ikea för att köpa förvaringslådor, men det slutade med att vi plockade på oss lite saker till 🙂 Nya (rosa!) bordsunderlägg, handdukar, superbilliga salladsskålar, soppåsar, toaborstar, rivjärn m.m…

Dessutom jobbade jag på min “skolhemsida” (aka mitt framtida CV) och förbättrade alla funktioner till MAX!

1 juli. Några timmar innan vi firade pappas födelsedag bestämde vi oss för att baka en jordgubbstårta. Mycket uppskattat kan jag säga!

På kvällen fick jag ett “jag-måste-lära-mig-något-nytt”-ryck och den här gången valde jag att försöka förstå mig på Illustrator 🙂

4 juli. Sedan kom dagen som jag var så otroligt nervös inför – dagen då jag skulle ha min första körlektion. Jag skrev ihop ett väldigt snabbt inlägg innan lektionen:

“Om 1.5 timme ska jag alltså ha min första körlektion?! Jag är rätt nervös men försöker lugna mig själv med att det inte bör vara något nytt – jag har ju kört en hel del ändå. Vet inte hur väl det funkar men hittills har jag kunnat hålla mig hyfsat lugn….

Det enda jag känner av är tröttheten. Sommarlov means sena nätter och när man väl ska gå och lägga sig tidigt så vet ni hur bra det brukar gå. Vaknade dessutom av J’s alarm vid 4 tiden så har legat vaken sedan dess =( Men det är helt okej så länge jag inte börjar gäspa eller dylikt under körningen”

Och i efterhand kan jag säga att det gick sådär. Det jag tar med mig från den lektionen är att jobba på mitt fotarbete – d.v.s. sluta använda kopplingen så ofta (i alla fall till uppkörningen). För övrigt ligger jag bra till.

Perfekt väder i Västerås 🙂

6 juli. Stooor familjeträff i Västerås på en fin restaurang som heter Agrill. Vi fick alltså ett stort avskilt rum för oss själva med helt underbara fönster (ni vet ju hur svag jag är för låga, stora fönster). Maten var för övrigt supergod!

7 juli. Dagen efter träffade jag tre av mina absoluta favoritmänniskor i världen <3 Vi åkte till Leos lekland och busade i flera timmar!

9 juli. Jag har hittills inte vågat öppna våra proppfulla garderober men äntligen bestämde jag mig för att ta tag i saken och rensa/sortera allt i våra nya förvaringslådor. När jag var färdig så hade jag fått ihop en hel pärm med papper från första terminen… Tänk er alltså detta + 23 böcker. Inte undra på att jag inte har haft något socialt liv den här terminen 😛

10 juli. Helt plötsligt var det 10:e juli och en av mina fantastiska Johann(or) fyllde 21 =) Firades i Stadsparken med kubb, mjukglass & hennes fantastiska vänner!

Jag vet att jag redan har platsgaranti till höstterminens kurser men man kan aldrig vara säker förrän man kan tacka JA! =)

12 juli. I förrgår åkte jag till Blåsenhus för första gången sedan min intervju för att hjälpa N med en hemtenta. Själv passade jag på att plugga körkortsteori (som jag för övrigt har gjort varje dag den senaste tiden)

13 juli. Igår träffade jag min fina f.d. kollega Johanna som jag inte har träffat på EVIGHETER! Vi käkade frukost på Sandys och snackade om allt möjligt som har hänt.

Inspirerad av Elin Kero köpte jag två kalligrafipennor från Akademibokhandeln och nu hoppas jag på att jag kan lära mig detta…

14 juli. Idag var planen att åka till Siggefora för att träffa och käka god mat med familjen men väl där insåg vi att det inte alls var rätt plats för det. I stället hamnade vi i Fjällnora (där vi blev attackerade av flugor och brändes av stekhet sol…) 🙂

Jag har även jobbat en hel del på min hemsida. Som ni ser har jag uppdaterat sidomenyn, tagit bort/uppdaterat flikar+kategorier samt gjort sidan lite snabbare. Det enda jag har kvar är egentligen att fixa en profilbild som jag kan ha över “Välkommen till min blogg”-texten samt uppdatera texten till något mer personligt.

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?