17-26 juni

(i väldigt tråkiga bilder)
juni 26, 2018 - 11:56

17 juni. J fick äntligen sin efterlängtade grill. Dock blev han lite besviken när han insåg att maten blev mer “stekt” än grillat =(

18 juni. Kommer ni ihåg att jag och J beställde en minnesbox för två år sedan? Hittills har vi inte orkat pynta utsidan, men vi har varit duktiga på att fylla den. Vi hade dock en tanke om att framkalla massa bilder på oss och skapa årsböcker men det har inte heller blivit av – helt enkelt för att vi inte har tagit så många bilder tillsammans. Förra veckan la jag min första beställning hos Önskefoto och nu håller jag tummarna för att kvalitén blir lika bra som jag har tänkt mig 😀

Mitt i allt fick jag även hem den senaste versionen av Körkortsboken. Den jag hade innan var tre år/versioner gammal.

Efter att jag hade varit barnvakt den 15:e juni bestämde jag mig för att köpa den här produkten som jag har varit sugen på att köpa i flera månader. Jag har använt den två gånger hittills och vet fortfarande inte vad jag tycker om den…

Innan läggdags fick jag det årliga “ressuget”. Förra året köpte vi biljetter till New York men kunde aldrig åka dit på grund av Trumpen. I stället åkte vi till Thailand som vi inte ens var hälften så glada över… Men vi lärde oss också ett och annat från den resan.

Vi har kommit överens om att vara VÄL förberedda nästa gång vi reser – både ekonomiskt och med alla papper. Det innebär också att vi kanske inte kan resa inom den närmsta tiden (även om vi har som mål att kunna åka i juni nästa år).

Jag var även på en väldigt kort intervju inför jobbet i höst och fick ett snabbt besked på kvällen 😀

Och helt plötsligt insåg jag att det var 18 juni – vilket innebär en ny säsong av THE AFFAIR!!!!!!!!!!!

19 juni. Sen har jag haft massa krångel med Tyngre (egentligen DHL) och med att hitta ett datum där vi kan åka luftballong. Vad jag vet så ska båda vara lösta nu så vi får hoppas på en avisering från DHL snart…

20 juni. I onsdags åkte jag till Bålsta för att hänga med Nadia och hennes barn. Nadia hade observerat alla mina matlådor under terminen och bestämt sig för att göra min favoriträtt – köttbullar med potatis haha <3

22:00 fick vi resultatet på den SISTA tentan! Det var en tenta som var uppdelad i tre delar/frågor och det var alltså tre olika lärare som rättade respektive fråga. De olika delarna släpptes inte samtidigt utan det tog ungefär 1 minut mellan varje (en minut som kändes som en EVIGHET). Först öppnade jag Evas del (som jag och ALLA ANDRA var mest nervös inför) och blev totalt chockad när jag såg VG. Sedan klickade jag in på Mariannes del och tänkte “Nä det här är ju helt sjukt, men nu kommer bakslaget med ett U så att hela tentan blir underkänd”. Och när jag såg betyget på Carinas del visste jag inte vad jag skulle ta mig till. HELT-J*VLA-SJUKT! VG på ALLT den här terminen!!! Nu kan min hjärna äntligen gå på semester ett tag 😀

21-26 juni. Fram till 26 juni har jag inte gjort så mycket annat än att fira midsommar och att bli sjuk. Bilder från midsommarfirandet hos J’s familj släpps i ett annat inlägg =)

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?