3-13 juni

Jag ska bli anställd på Blåsenhus?!
juni 14, 2018 - 15:06

5 juni. Jag, Klara och Johanna var ÄNTLIGEN lediga samtidigt så vi bestämde oss för att gå på Lundellskas studentutspring. Så himla konstigt att stå där igen och inte vara den som springer ut…! Efteråt gick vi på jakt efter gamla lärare och lyckades hitta två (som vi inte alls hade räknat med att stöta på) och sedan käkade jag och Klara på Cupido.

Jag kände mig fin 😀

6 juni. Min första biltvätt! Eller ja, första gången jag kör in själv (med J bredvid såklart). Nu har jag alltså klarat av att tanka och tvätta bilen själv – Woop woop!

7 juni. Jag har spenderat de senaste dagarna åt att plugga körkortsteori. Innan jag började plugga fick jag mellan 40-50 poäng men sedan jag började plugga har jag lyckats ta mig långt över gränsen för godkänd. Det går framåt med andra ord 😀

8 juni. Jag och J var ute och övningskörde – bland annat vid Trafikverket. Jag hade planerat att vi skulle köra dit för att se vilka bilar som möjligtvis kunde dyka upp på uppkörningen. J tyckte inte alls att det var lika spännande – han hade snarare panik och ville fly därifrån (men det kunde han inte för det var jag som körde mohaha) för att det kändes som att vi spionerade…. “Det här är olagligt seriöst!!! Kör nu!!!”

Jag fick även prova att köra på en “riktig” landsväg. På vägen hittade vi får som hade smitit så vi fick stanna och skicka in alla igen =( Vi stannade även vid nästa hus och det visade sig att de som bodde där kände ägaren (och att det tydligen verkade vara ett vanligt problem) så de skulle informera dem om det. 

10 juni. Här om dagen var jag och J på Bauhaus för att köpa en elgrill. Tyvärr var de slutsålda för tillfället 🙁

På kvällen gick vi på promenad och då började jag lyssna på en ny ljudbok som heter “Bakom hennes ögon”. Hittills tycker jag att den är helt okej!

11 juni. I måndags fick jag ett meddelande av en som jobbar på Blåsenhus och han frågade om jag var intresserad av att bli kvällsvaktmästare tills jag tar examen (eller tills jag tröttnar). Efter att jag hade tagit reda på lite information om vad yrket innebar så tackade jag JA(!) till att få komma på en intervju. Intervjun är alltså nästa vecka (egentligen är det mer att jag ska träffa övriga anställda) och jag är lite smått nervös 😀 Första terminen har gått och redan någon vecka in på terminen fick jag hålla i en IT-lektion(!!!!!) för att jag kunde mer än läraren och nu ska jag bli kvällsvaktmästare?! 

12 juni. I tisdags plockade jag fram den fina asken som jag fick från J när jag tog studenten. Vi ska alltså åka luftballong i sommar!!!!!

13 juni. Under terminens gång har jag fått in lite beställningar som jag inte har kunnat ta på grund av plugget. Igår öppnade jag redigeraren och påbörjade den första beställningen 😀

 

Just nu längtar jag efter…

  • Ett paket från “Tyngre” (kosttillskott) – Tålamodet börjar dock rinna ut!! Den skulle ha varit här senast igår?! 
  • Ett paket från Adlibris (senaste versionen av Körkortsboken) – Jag insåg att min bok var tre år+versioner gammal så jag fick beställa en ny.
  • Att få vara barnvakt imorgon – Åt den underbara söta tjejen som jag var barnvakt åt sist <3
  • Att få resultatet på min hemtenta (6 dagar kvar!) – Aaaaaaaaaahhhhhhhh tålamodet börjar rinna ut här med haha!! Nej men jag är så nervös/rädd/nyfiken på vad jag får för resultat med tanke på att det är det sista momentet för kursen (samt att det avgör vad jag får för slutbetyg i kursen).
Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?