#15 Photoshoot /”Vår nuvarande springrunda”

2018-05-10
maj 10, 2018 - 21:37

Long time no see. Jag och J har varit ute idag för att dels handla & dels för att gå på en kort promenad. Vi var ute först vid 11-tiden i morse och tanken var att jag skulle gå fram till främlingar och fråga om jag fick fota dem. Jag fegade ur så fort jag fick syn på en människa… (better luck next time I guess). Sedan var solen alldeles för stark för min smak också så det blev inte alls många bilder. Vid 7 tiden var vi ute igen för att gå på en kort promenad och då passade jag på att ta lite bilder i den fina kvällssolen. Här är några bilder som jag tog och även en fin bild som J tog på mig 😀

Jag har insett att jag avskyr färgen grön i mina bilder. Här har jag försökt dra ner på mättnaden så att den får en mattare ton.Until next time… <3

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?