Vad läser jag ens?!

januari 16, 2018 - 23:29

“Vad läser jag ens?” – det har varit min fråga till mig själv under hela dagen. Började plugga 09.00 i morse, körde 1 timme i taget med 20 minuters paus mellan varje pass. Fyra timmar senare, när jag hade läst alla tre kapitel så hade jag ingen aning om vad jag hade läst. Ena sekunden hade jag koll, sen var jag vilse igen. Fyfan för utbildningsvetenskap.

Så jag bestämde mig för att börja om. Gör om, gör rätt. Tog mig sex timmar att bocka av två kapitel. Jag har alltså sammanfattat två kapitel på över 20 st Word-A4!!!! Gav upp när jag skulle läsa igenom och sammanfatta det tredje (och sista) kapitlet i utbildningsvetenskap – för den här veckan… Det värsta är att jag inte ens är halvvägs i min “hemläxa”. Dessa 50 sidor är bara början. Ska läxa säkerligen minst 100 till och begripa innehåller tills på torsdag! Hade kanske varit LIIIITE enklare om jag inte hade varit så förbannat sjuk, yr och dålig i kroppen. Kämpa pååååååå Kashma, du ska fan i mig klara det här!!!

Dagens höjdpunkt: Mamma kom över en sväng med mat och pysslade om mig en stund <3

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?