Julafton 2017

december 28, 2017 - 11:59

Larmet gick igång redan vid 08.30 och jag var uppe till ungefär 9 för att göra mig i ordning. Som alltid skulle jag platta håret, duscha, fixa naglarna, sminka mig och hitta något att ha på mig. Det trodde jag skulle ta max tre timmar men det gjorde det inte. Den sista halvtimmen blev riktigt intensiv och stressfylld så jag hann inte riktigt med allt som jag hade räknat med =( Jag bråkade med lösögonfransarna (som till slut inte fick sitta på) och med ögonbrynen som blev helt misslyckade.. Men det gör inte så mycket i efterhand 😀

Sidenote: Jag köpte nya örhängen på H&M och bestämde mig för att ha dem på julafton?!?! Jag har aldrig haft långa örhängen tidigare och jag har aldrig känt mig så bekväm som jag gjorde under julafton…

Efter fyra våningar till fots (och med en inslagen symaskin i armarna) kom vi äntligen fram. Syrran och hennes sambo hade dukat så fint <3

Julbelysningen var to die for!!!

När hela sällskapet var samlade fanns minst två julklappar till alla. Till vänster i bilden (som inte är synligt) fanns ännu fler Ikea-påsar fulla med klappar…

(warning: unflattering camera angle). 15.00 var det dags för Kalle!

Efter Kalle serverades årets första julbord! Vi fyllde på våra matsäckar tills vi mådde illa..

Man kan luuugnt säga att de inte hade snålat med maten…

Jag fastnade mest för smörgåskakorna från Göteborgs Variant.. Svingoda!

Efter maten kikade tomten förbi med sin stora säck. Lika roligt varje år!

Sedan var julklappsöppningen i full gång! Jag och Jocke fick en symaskin, en Go-pro liknande kamera, mobilvantar, ett sällskapsspel (med andra ord) och ett presentkort på Ikea. Dagen innan fick vi en ActiFry fritös, tavlor och ett nagellack från Anita och Per <3 Så sjukt tacksamma är vi för allt vi har fått!

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?