MOS inköp

december 3, 2017 - 09:48

Den här masken har jag provat en gång för länge sedan och jag tyckte att det kändes så himla bra efteråt så jag kunde inte låta bli att få med mig en i påsen hem idag 😀

Jag tog fram den nya pläden (som fortfarande låg i Mio påsen) och ställde fram min monstera planta tillsammans med mina senaste inköp. När jag hade tagit några test-bilder och äntligen var redo så hände det som INTE fick hända…….. Kameran fick slut på BATTERI!!! Suck……… Istället lånade jag Jockes splitternya Iphone och använde ett nytt preset i efterbehandlingen i Lightroom. Tyckte att det blev rätt fräckt med brusiga bilder! Nackdelen är att bilderna blev väldigt små efter beskärning och därmed usla i kvalitén på bloggen… Med andra ord: Mobile friendly only!

 

Igår hamnade vi på Mall of Scandinavia (ett beslut vi nästan ångrade när vi kom fram och såg att det var smockat i parkeringshusen) med den främsta anledningen att försöka hitta julklappar. Fem inköp senare och noll julklappar senare var vi tillräckligt glada och nöjda för att bege oss hemåt. Tänk att det ska vara så himla svårt att hitta julklappar som passar alla?! I julkaoset fick jag i alla fall med mig en ansikts & kroppsmask från Lush som jag har planerat att köpa i två år. Side note: Jag fick i uppdrag att fota deras produkter på mitt gamla jobb, men det blev aldrig riktigt av eftersom jag var alldeles för trött och upptagen om dagarna. Tanken var att köpa produkten i samband med fotograferingen och sedan dess har jag inte orkat ta mig till ST PER… Har jag blivit lat eller har jag blivit LAT?!

När vi väl var tillbaka i Uppsala så åkte vi förbi Gränby en sväng och där fick jag med mig ytterligare några produkter. För det första fick jag med mig en beauty styler från märket Veet som invigdes redan igår. Hittils tycker jag att den passar mig riktigt bra – den gör inte ont och tar bort lagom mycket hår åt gången. Jag var rädd för att få massa märken i ansiktet i efterhand men NIX! En nackdel som jag kommer på är att den kan vara lite jobbig ibland om man vill få bort mycket hår åt gången. Däremot använde jag bara ett av sju munstycken så det kan ju vara därför =)

Jag fick dessutom med mig en mascara samt ett matt läppstift(!!!!!) från Kicks (som jag har letat efter den rätta färgen för mina läppar….) samt ett par skrubbvantar från Åhléns. Jag gjorde även en beställning online på ett par skor från Adidas som jag provade på MOS – dyra men HUR SNYGGA SOM HELST! Till och med Jocke tyckte att det var ett måste 😀

Se bilden nedan för dagens inköp och var ni kan köpa dem 😀

1. Veet Beauty Styler | 2. Peeling handskar | 3. Mascara | 4. LUSH mask | 5. Matt läppstift (SHADE 05) /Affiliate

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?