#11 Photoshoot /”Springskogen”

2017-10-20
oktober 20, 2017 - 18:51

Börjar tycka om höstens färger lite mer… <3

Mitt första SJÄLVPORTRÄTT! As you know så avskyr jag att stå framför kameran. Och det har jag lovat mig själv att jag ska bli bättre på. So here we go, med ryggen till i mjukis blir en bra start.

Alltså HERREGUD så vackert?!

Nikon D3300 @50mm

För första gången på länge kom jag iväg tidigt på jobbet för att kunna jämna ut mina timmar. Ibland när jag kommer iväg extra tidigt så känns det som att jag har en massa krav på mig själv om att hinna med en massa bara för att jag har tid tillgodo… Det finns liksom “ingen tid” att slösa. Varje minut är dyrbar. På sätt och vis så tycker jag om att jag har det tänket och att min kropp handlar efter det, men samtidigt kan det bli extremt jobbigt ibland. Det blir till slut en massa måsten som en aldrig orkar med..

Idag fick jag äntligen möjligheten att gå ut med min kamera för att fota lite. Jag följer Elin Keros blogg och blir alltid lika inspirerad och peppad till att ta tag i egna saker (TACK Elin för att du finns). Jag har funderat lite över varför jag tycker om vissa bloggar mer än andra, och jag tror helt enkelt att det är för att personen i fråga påminner väldigt mycket om mig själv. Nu är Elin betydligt mer kreativ och bättre på många saker och hennes blogg inspirerar mig till att bli ännu bättre på det jag redan gör! =)

En viktig punkt som jag lärde mig från Elins blogg är  just det här med självporträtt. Vi alla börjar ju någonstans, vissa tycker att det är hur enkelt som helst att stå framför en kamera medan andra tycker att det är jätte jobbigt. Jag tillhör gruppen som tycker att det är extremt jobbigt just för att jag alltid känner att jag måste vara FOTO-DUGLIG. Och många gånger när håret sticker åt alla håll och kläderna inte är på plats så känner jag helt enkelt inte för det (rätt ofta LOL). Men idag bestämde jag mig för att försöka ändra på det. Jag kom hem från jobbet, satte på mig ett par mjukisbyxor, satte upp håret i en boll som jag brukar, slängde på mig halsduken och en gammal jacka som är flera storlekar för stor. Sedan var det SHOWTIME!

Många gånger har omgivningen varit ett problem i mitt huvud och därför har jag inte vågat riktigt att gå ut och fota. Sedan jag började jobba som hälsocoach känner jag att jag har samlat på mig betydligt mycket mer mod och det beror på att jag har tagit mig utanför min comfort zone. Än idag kan det vara jobbigt ibland men nu känner jag att jag är på rätt spår =)

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?