SMS 2017-09-23

september 24, 2017 - 13:30

En väldigt gammal bild, men jag är så tacksam för att dessa människor fanns vid sidan om under min gymnasietid <3 (Och såklart alla som inte var med på just den här bilden också)

 

Tankar och funderingar
Jag har suttit och kikat igenom min gamla blogg och skrattat mig igenom många inlägg. När jag gick på gymnasiet så var jag betydligt mer aktiv på bloggen än vad jag är nu av olika anledningar. När jag gick på gymnasiet passade jag även på att skriva provokativa inlägg eftersom jag visste att vissa som avskydde mig följde min blogg ändå. Jag hade rätt roligt åt er ska jag erkänna.

Det är så roligt hur allt funkar. Det här kan ses som ännu ett provocerande inlägg för dessa personer. Även om innehållet på min gamla blogg oftast kommer direkt från hjärtat så har mycket också varit planerat och riktat sig speciellt mot folk som har haft ett visst hat gentemot mig eller varit rent av avundsjuka. Och jag tycker helt klart att jag har spelat mina kort rätt för jag lyckades ju rätt bra =)

Jag har förresten gjort succé med bland annat min gamla bok som ännu inte är färdig =) Kanske borde ta tag i den igen för den skulle bli väldigt populär vad jag har hört.

Tänk att det är så lätt att provocera folk. Tänk att det är så lätt att så ett frö i huvudet på många människor. Tänk att man så lätt kan bli ett samtalsämne! Till och med huvudpersonen i de allra flesta samtal. Tänk att det kan vara så himla enkelt att få människor att tro en sak, utan att man ens behöver säga ett ord. Jag undrar verkligen hur källkritiska folk är nu för tiden.. 

För er som verkligen tar åt er så hemskt mycket av inlägg som inte ens är riktade åt ert håll; på vilket sätt blir rykten verklighet för er?

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?