The affair

maj 13, 2017 - 04:01

The affair | 2014 – | Drama

Handling

Noah Solloway är lärare och författare och reser i seriens inledning med sin fru och fyra barn från hemmet i Brooklyn till Long Island för att stanna där under sommaren hos barnens morföräldrar. Väl framme träffar han Alison Lockhart som jobbar som servitris på den lokala restaurangen. Hon är gift med Cole Lockhart och de tillhör semesterorten Montauks lokalbefolkning. De sörjer bortgången av sin son två år tidigare…

Läs mer

 

Tankar och funderingar

För en vecka sedan började jag titta på en serie som heter The affair. Varje gång jag har bläddrat efter en ny film/tv-serie på Netflix så har jag råkat på den här men jag har aldrig riktigt haft orken att börja titta på en ny tv-serie. Och egentligen skulle jag inte göra det förrän jag avslutade mina gamla men så blev det inte 🙁

För det första så tycker jag att serien är väldigt tydlig och strukturerad. I början var alla scener ett STORT frågetecken men efter några avsnitt hamnade alla bitar på plats. Jag tycker även att det är väldigt spännande; det händer saker hela tiden och varje avsnitt har ett unikt avslut. Dessutom tycker jag att skådespelarna gör ett väldigt bra jobb och är helt rätt för den här serien!

För det andra så har jag verkligen blivit besatt. Det tar lång tid att somna efter att jag har sett ett avsnitt. Vem älskar vem?! Vad kommer hända nu?! Vem älskar Alison? Sin man Cole eller Noah? Och vad har Alison för koppling till Scotty?

Alison & Cole

Och hur kommer det det sluta för Noah?

Jag läste att en tredje säsong finns ute (inte på Netflix dock) och att en fjärde är på väg. Själv närmar jag mig slutet på säsong två och vet inte om jag kan vänta på att Netflix ska komma ikapp =(

 

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?