Billig klänning & skor till vardags

maj 12, 2017 - 13:56

Skorna finns att beställa HÄR (affiliate)

Vi satte oss i bilen, använde google maps för att ta oss till Ica som vi aldrig hade sett tidigare, handlade mat och hämtade ut paketet. Sedan satte vi oss i bilen igen och jag började prata om vad jag hade beställt. Helt plötsligt inser jag att jag inte har någon blekaste aning om vilken storlek jag hade beställt på skorna. Vanligtvis är jag helt medveten om vad jag beställer och vad jag kan förvänta mig i paketet, men den här gången var det ett stort frågetecken..?

Jag får smått panik, loggar in på hemsidan och inser att jag har beställt två storlekar mindre! Inte var det hela världen, men en besvikelse när en hade hoppats på att kunna börja använda dem redan på fredag.. =( Så nu får jag returnera dem och förhoppningsvis får jag tag i ett par i min storlek innan rean är över.

Nackdelen med skorna är materialet. På bilden ser ni hur skorna såg ut när jag tog ut dem ur kartongen, men när jag hade tagit bilden och skulle lägga dem i kartongen igen så såg jag att andra sidan hade samlat åt sig hår från filten. När en är utomhus så är risken för detta något lägre men inomhus bör en skydda dem från damm och andra lösa partiklar för att undvika extra jobb.

 

Förutom skorna blev jag en klänning rikare:

Klänningen finns att beställa HÄR

Strax efter att jag hade lagt en beställning insåg jag att klänningen var identisk med min studentklänning. Nu har jag alltså klänningen i både svart och vitt! =)

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?