Cupido-rekord, Unico & minnen

maj 11, 2017 - 18:48

I måndags fick jag äntligen plocka fram min fina väska och helt plötsligt föll alla andra bitar på plats! Sedan inser jag på stationen att mina skor har gett upp… 

Men det gjorde inte så mycket för stunden för jag fick träffa henne <3

En halvtimme senare kom Johanna och ungefär en timme efter fick vi sällskap av Eve 😀

Och sedan avslutades kvällen på Unico <3

Så sent som i lördags planerade jag och Klara att vi skulle träffas och äta middag ute för första gången på över ett år! När vi ändå hade ett datum spikat så bjöd vi in övriga i gruppchatten och lyckades hitta två andra, Johanna och Eve som ville följa med.

Jag vet inte varför, men det finns verkligen något negativt med måndagar; något ska alltid hända. Till exempel så hade jag alla bitar på plats, tills jag befann mig på station och insåg att dragkedjan hade börjat släppa längst ner på mina favorit stövlar :'( Det värsta är att jag har varit ute med dem 4-5 gånger MAX och man kan tycka att ett par stövlar för 1800 borde räcka lite längre än så…

Dagen blev dock så mycket bättre när jag träffade mina fina vänner; vi satt i fem timmar på Cupido (rekord!) och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan plockade jag fram mitt album och vi igenom 651 av 931 minnen som väckte många känslor. Jag hoppas verkligen att vi kan träffas oftare hädanefter och skapa ännu fler tillsammans <3

Kvällen avslutades med en drink på Unico och djupa diskussioner om äktenskap.

 

Tankar och funderingar

Förra året…

» Hade vi vår studentskiva den 8 maj. Vi satt och diskuterade hur galet det var att det redan har gått ett helt år!

» Var jag extremt känslig vid den här tiden på året. Studenten var ju så nära… =(

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?