Nya borstar & tillbehör

maj 5, 2017 - 17:54

1. Kylie lipkit NR. 1 & NR.2 | 2. Kyliner | 3. Liquid highlighter | 4. Borstar | 5. Highlighter palette | 6. Singel borste (affiliate)

De senaste åren har jag alltid köpt samma typ av smink och borstar. Det enda som jag har gjort annorlunda är att byta concealer och foundation efter att min hud bråkade med mina gamla produkter. Produkter som jag alltid använder är foundation, mascara, concealer, rouge och puder någon gång ibland (tycker att puder oftast får ansiktet att se flammigt ut). Om jag ska på fest lägger jag till ögonskugga och formar ansiktet lite mer. Däremot finns det många produkter som jag har velat prova – till exempel har jag aldrig gått ut med läppstift/läppglans och inte heller har jag målat highlighter på min hud. Jag är så otroligt kinkig av mig och tycker att minsta lilla kan se alldeles för mycket ut. Igår tog jag tog steget och beställde hem två Kylie J lip kits och från samma butik fick jag även med mig ett kyliner kit. Eyeliner är något som jag brukade försöka få till för några år sedan och det höll en bra period, men sedan insåg jag att mina ögon var alldeles för runda för att matcha linjen. Nu ger jag idén ett nytt försök och förhoppningsvis fastnar jag lite bättre för det den här gången =)

Sedan klickade jag in på Ebay och letade efter nya sminkborstar. Jag tycker att Ebay har väldigt bra kvalité på sina borstar och jag har hittils aldrig blivit besviken. Jag har sett att många använder ovala borstar för contouring och de ser betydligt enklare ut att arbeta med så de fick åka med i kassen hem. Dessutom behövdes några extra mjuka borstar i min necessär och några highlighters i både vitt och ljusrosa som jag verkligen ser fram emot att få prova =) Några fler produkter är på väg än de som syns på bilden – bland annat en beauty blender, fler sminkborstar och ytterligare en highlighter. Kommer se fram emot att få öppna brevlådan ett tag framåt =)

 

 

OBS! Det här inlägget innehåller affiliate länkar.
Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?