Summering & att frilansa

april 21, 2017 - 18:08

Den här veckan har jag varit fullt igång med att frilansa och har även fått en hel del erbjudanden från olika företag. Det har alltid varit en dröm att få göra precis som JAG vill och på mina villkor och nu är jag ett steg närmare där jag vill befinna mig. Även om nio av tio företag inte tittar på min ansökan så får jag oftast ändå ett erbjudande från någon =)

I veckan har jag även börjat göra photoshop manipulations igen och den här gången försöker jag verkligen lära mig. För att vara nybörjare så tycker jag att jag har lyckats väl med mina första projekt och för varje bild som jag gör känner jag att jag utvecklas! Just nu tror jag dock att jag behöver arbeta mycket med hur skuggor faller och hur solljuset påverkar motivet i bilden.

 

Tankar och funderingar

Den här veckan…

» …känner jag mig uppjagad utan någon särskild anledning.

» …har jag tänkt extra mycket på vad jag vill och vad jag ska göra framöver.

» …letar jag extra mycket efter motivation för att bli bättre på vad jag redan kan.

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?