Hemsk rastlöshet

april 12, 2017 - 19:36


Ett inlägg för mig själv.

Det går inte en dag utan att jag känner en hemsk rastlöshet i hela kroppen. Det är obehagligt, jobbigt, energikrävande och ångestfyllt. Efter beskedet för snart två veckor sedan har jag haft mycket tid att ägna mig åt precis vad som helst, men trots detta får jag ligga i sängen och spendera 90% av tiden åt att försöka radera sådant som min kropp reagerar på genom stress. Jag borde vara glad över att ha tid till att göra precis vad jag vill, men det är jag inte. Istället känns allt meningslöst och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen?!

Det finns tio miljoner olika saker jag vill göra – gärna börja nu på en gång. Men så kommer den hemska rastlösheten och plötsligt tar det stopp. Plötsligt är det inte så roligt eller lockande att ta en promenad, att sätta sig vid datorn, att pyssla, att laga mat, att ta ett glas vatten, att sitta ner, att stå upp, att sova och att vara vaken. Det är så j*kla frustrerande när det finns så himla mycket som egentligen är lockande men som förvandlas till energi-slukande på grund av en hemsk känsla av rastlöshet.

I skrivande stund önskar jag mig en alldeles egen Lacey från “The client list” som överraskar med en flaska Champagne och tvingar ut mig på spontana äventyr.

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?