Uppdatering av hemsidan

april 11, 2017 - 12:53

På sistone när jag har suttit och gjort hemsidor till olika kunder så har jag börjat hitta saker som jag är mindre “nöjd” med på min egen hemsida. Till exempel har jag haft ett stort missnöje för mina tidigare inläggsrubriker, min mobil-meny (som inte var särskilt användarvänlig) och bredden på mina inlägg. Typsnittet på inläggen var alldeles för tunt och stort för min smak, vissa fick problem med menyn på äldre mobiltelefoner och bredden på mina inlägg tog alldeles för stor yta. Nu har jag äntligen ändrat på dessa saker till något som är mer “min smak”. För det första har jag skalat ner inläggen väldigt mycket och placerat min instagram på höger sida med fyra av mina senaste inlägg på den tomma ytan som uppstod. Därefter har jag även lagt till en sök funktion för er som brukar titta långt tillbaka (jag har sett att många går tillbaka till DKNY-inlägget). Dessutom har jag uppdaterat typsnittet i min slideshow och ändrat till en annan bild samtidigt som profilbilden har tagits bort från mobiltelefoner. Ytterligare ändringar är en ny mobil meny, en uppdaterad “Om mig”-text och lite andra små justeringar. Nu är jag bra nöjd! Tanken är att lägga till något mer till höger över instagram-boxen men jag är inte säker på hur jag vill ha det ännu. 

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?