Mina första visitkort

Från Vistaprint
februari 15, 2017 - 18:22

Alltså HJÄLP vad mycket jag har haft för mig den senaste veckan.. Men återigen är det så jag fungerar – jag måste ha flera saker på gång för att kunna bli motiverad. Bland annat har jag designat och beställt hem mina första 100 visitkort. Jag har längtat extremt mycket efter att få komma hem och få öppna brevlådan (liksom alla andra dagar) och idag skuttade jag upp för alla trappor för att få öppna paketet som låg där. De hade äntligen(!) kommit! Tycker att jag lyckades så sjukt bra med färger och upplägget – däremot hade jag behövt göra texten mycket större med tanke på att man knappt ser vad det står just nu. Syftet var dock inte att detta skulle bli mina visitkort som jag använder framöver utan endast för ett kommande projekt. Alltså jag kan fortfarande inte förstå hur snygga de blev?!

 

Tankar och funderingar

Ibland funderar jag på om mina inlägg verkligen är begripliga. Visst, jag har bloggat i snart 11 år nu (startade min första blogg när jag var 9 år) och har lärt mig mycket på vägen men så fort jag blir överlycklig/exalterad över något så tappar jag min skrivförmåga?! Om det ens är ett ord…

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?