15 frågor om mig

januari 26, 2017 - 06:32
Ännu ett år har passerat och det innebär en ny lista med 15 frågor om mig. Kommer även jämföra vissa frågor med tidigare svar för att se om det skiljer sig något 😀
1. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? 
Mitt svar: Vid alla typer av relationer dras jag till folk som påminner om mig själv (jag vet att det låter egoistiskt men det är vetenskapligt bevisat att vi dras till människor som liknar oss själva!). Så med andra ord människor som åtminstone kan ta lite ansvar och som oftast använder hjärnan.
Tidigare svar: Mogna, erfarna, ansvarsfulla, självständiga, listan är lång. Med andra ord, MÄN.
2. Vad gillar du mest med dig själv?
Jag älskar att jag kan ha tusen saker på gång på en och samma gång och ändå hinna göra lite av allt.
Tidigare svar: Att jag är vågsam och kämpar tills jag får som jag vill.
3. Beroende av något? 
Hmm.. Vet inte riktigt om det kallas för ett “beroende”. Men jag kan inte sluta vara nyfiken på nya saker; Jag måste hela tiden hitta något nytt att pyssla med!
Tidigare svar: Massor! Bland annat närhet (YES I SAID IT)
Min reaktion på tidigare svar: Öh.. va?
4. Vad är det bästa du vet? 
Mitt tidigare svar håller jag fast vid (familjen är alltid en självklarhet så den bortser vi från nu). Att upptäcka nya saker är något jag BRINNER för! Alltså bokstavligen b-r-i-n-n-e-r för!
Tidigare svar: Högst upp på listan står familjen nerskriven. Sedan så kommer mina vänner, att resa, uppleva, upptäcka nya saker, etcetera.
5. Vad är det värsta du vet? 
Jag håller verkligen inte med om att osäkra människor är det värsta jag vet. Däremot håller jag med om att människor som ska hålla på och trycka ner andra eller slänga ur sig fula kommentarer egentligen är osäkra på sig själva och omedvetet avskyr sig själva inombords. Så till alla som hatar på andra människor: Kom ihåg att ni egentligen avskyr er själva. Det värsta jag vet idag är hur rättvisa är fördelat i samhället (det trodde man aldrig skulle komma från mig!). Nej men jag är så j*kla förbannad nu för tiden när det gäller arbetsliv och andra vuxna frågor. Varför kan inte världen vara rättvis?!
Tidigare svar: Ett typiskt svar på en sådan fråga vore väl insekter. Men jag måste nog ändå säga människor som är riktigt osäkra på sig själva. Visst, vi alla har förmodligen varit det någon gång i våra liv, men jag insåg inte vilken jävla pain in the ass sådana människor är förrän jag själv kom ur den fasen. Människor som klagar på precis allt dem ser, kollar upp och ner på en snygg person som passerar och sedan börjar prata illa om personen för att hen inte finner någon annan väg att uttrycka sin avundsjuka på (med andra ord, HATER), och människor som bara allmänt inte ser något positivt med sig själva utan måste hela tiden söka bekräftelse och uppmärksamhet genom att prata illa om sig själv och andra i hopp om att få någon att lägga märke till det den säger och förhoppningsvis neka till det.
6. Drömmar i livet?
Att bli framgångsrik! Inte genom att ha mycket pengar för då tolkar vi begreppet olika. För mig innebär det att hjälpa andra människor att se sina talanger och kompetenser och göra något av dem och i allmänhet bara kunna hjälpa till och bidra. Sedan håller jag mig till viss mån till mitt tidigare svar om att kanske utbilda mig också. Roligt nog sitter tanken än idag om att gå på universitetet två gånger haha! Troligtvis blir det inte så utan det blir i sådana fall en utbildning.
Tidigare svar: Väldigt enkel, men svårbesvarad fråga. Det första är väl att bli diplomerad webbdesigner, starta upp mitt egna företag inom det (förhoppningsvis någon gång nästa år), komma in på universitetet för att läsa kurser som kretsar kring detta, och sedan komma in ytterligare en gång på universitetet för att läsa till något helt annat (en längre kurs på 3-8 år). Att stå på egna fötter och att leva mitt liv precis som jag vill leva det.
Min reaktion på tidigare svar: “Diplomerad webbdesigner”? Utbildad webbutvecklare kallas det..
7. Piercingar/tatueringar? 
För två år sedan började jag googla på Angelina Jolies tatueringar och blev genast kär. Förhoppningsvis skaffar jag något liknande någon gång (kanske under 2017?). Inga piercingar är planerade – för mig räcker det med hål i öronen (om de inte har växt igen..?).
Tidigare svar: Om jag har piercingar/tatueringar eller vilken som vore helst att föredra? Osäker på frågan så jag svarar på båda. För det första så har jag endast hål i öronen, och det är egentligen väldigt sällan som jag har örhängen. Tatueringar har jag inte heller några av, men jag skulle vilja ha massor! Exempel på personer vars tatueringar jag tycker är snygga är till exempel Angelina Jolie, vill ha text på axeln och även hennes tatuering på övre delen av ryggen. Däremot tänker jag inte tatuera mig nu eller någon gång snart, utan några år fram i tiden. Jag är fortfarande i en fas där sådant är populärt och där många vill rista in något i bläck på sin kropp, därför påverkas man ganska mycket också av omgivningen. Men om några år blir det definitivt något! Hittils vill jag tatuera in mina föräldrars födelsedagsdatum i romerska siffror på axeln. Det lär dock inte bli mer än en tanke av det för nu.
Min reaktion på tidigare svar: NÄMEN SE DÄR! Jolie all the waaaay!
8. Gånger du haft minnesluckor?
Hela hela hela tiden. Känns som att för varje år (snarare minut) som passerar så försvagas den delen i min hjärna. Vill jag ens veta hur det blir när jag blir gammal?
Tidigare svar: Gånger? Ja i princip hela tiden, varje dag haha. Nej men sist jag verkligen hade en minneslucka var väl från skrapanfesten 2013 där jag trodde att jag hade nyktrat till men att jag egentligen fortfarande var påverkad..?
9. Vad skulle du vilja ha just nu?
I det här ögonblicket vill jag skriva på min bok, sy min klänning, fortsätta på beställningarna, roadtrippa, fotografera, filma och en massa annat. PÅ EN OCH SAMMA GÅNG!!!
Tidigare svar: Mat. Alltid mat. Sugen på lasagnen som jag lagade igår som tog slut på en kvart haha…
Min reaktion på tidigare svar: *Skrattar*
10. Är du morgon eller kvällsmänniska? 
Definitivt KVÄLL! För några veckor sedan hade vi i princip alla lådor kvar att packa upp och då hade vi bott i den nya lägenheten i en månad. Helt plötsligt får jag något ryck en kväll och vid midnatt ser man mig och J packa upp över 30 lådor – som även skulle slängas. Sen har vi även dragit ut skruvar med hjälp av en skruvdragare mitt på natten, flyttat gigantiska skåp, en bokhylla och massa annat. Tycker riktigt synd om mina grannar.. Men helt ärligt kan jag inte få saker gjort på dagtid. Då vill jag bara ligga i sängen under ett täcke och invänta natten…
Tidigare svar: Kväll haha. Ett av mina smeknamn numera är “Fladdermusen”. Jag avskyr dagsljus, och jag sover hellre på dagen och är uppe på natten. Allt är såååå mycket bättre på natten, betydligt mysigare och det är även då min hjärna går igång haha!
Min reaktion på tidigare svar: Fortfarande en fladdermus!
11. Nämn tre saker som du vill göra i livet
Håller fast vid mitt tidigare svar! Dock lite skeptisk till det sistnämnda…
Tidigare svar: Hoppa Bungee Jump, skydiva och besöka antingen ett mentalsjukhus eller en anstalt med säkerhetsklass 1
12. Vad är du rädd för?
Att vara med om en olycka… Typ en flygplanskrasch. Har sjukt mycket ångest inför USA-resan =(
13. Vad ser du fram mest emot just nu?
En roadtripp (kanske till långhelgen nästa vecka), att få lära mig mer inom foto och att få upptäcka nya saker och platser!
14. Vad gillar du mest/minst med dig själv?
Jag gillar att jag är öppen för nya förslag och idéer och försöker alltid göra något ut av dem. Något jag verkligen jobbar på är att ta saker och ting lite mindre seriöst än vad jag gör nu. Till exempel visar jag stor respekt för auktoriteter när jag egentligen inte bör göra det i vissa fall. På mitt förra jobb gjorde jag det och det fick mig att må riktigt dåligt till slut.
15. Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig
Först och främst kan jag verka väldigt utåtriktad för vissa men ibland backar jag ur sjuttio gånger innan jag får något gjort. Det kan t.ex. handla om ett möte som jag så gärna vill gå på – men jag är livrädd för att gå ensam. Något annat som man kanske inte riktigt vet om mig är att jag är för stolt för att säga “Okej jag hade fel” – istället tar jag en väg runt det och inser att jag har fel. En tredje “hemlighet” som jag delar med mig till er är att jag oftast väljer att bortse från det som är verkligt och många kan därför tycka att jag är orealistisk. Men i slutändan visar det sig i 99% av fallen att ett orealistiskt tänk kan leda till jätte bra saker och att negativitet bidrar till att man inte kommer någonstans i livet. Säg hej till optimism och hejdå till pessimism! Har du en galen tanke som folk ställer sig mot – GO FOR IT!
Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?