#5 Photoshoot /Bakom lägenheten

2016-12-17
december 18, 2016 - 19:48

En sista uppgift i fotokursen som kallas för slutprojekt. 

Jag närmar mig slutet av min fotokurs och har bara en sista uppgift som jag måste lämna in. Slutprojektet sammanfattar hela kursen och där ska du inkludera allt du har lärt dig under kursens gång. Inför den här uppgiften fick jag välja tema/känsla fritt och jag valde att förmedla ensamhet i mina bilder. Tycker ändå att jag och Johanna lyckades rätt bra!

Så fort kursen är avslutad tänkte jag skriva ett (eller flera) inlägg om fotokurserna och vad jag tyckte om dem/varför jag valde dessa och hur de har fått mig att utvecklas. Den 28 december skriver jag mitt sista prov och förhoppningsvis avslutar jag kursen med ett A. Än så länge ser det lovande ut!

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?