Välkommen till kaoset

Två dagar kvar!!!!
december 7, 2016 - 13:40

img_2788

Välkommen hem till oss! Eller snarare: välkommen till kaoset. Vi har över 30 banan lådor och en hel del vanliga flyttlådor packade. Hittils har vi hunnit demontera soffan, hyllan+spegeln i hallen, köksbordet och TV:n. Det som är kvar är sängen som ska demonteras och persiennerna som ska ner. Nästan allt som ligger utanför lådorna är sådant som vi behöver och det kan vi inte röra förrän imorgon. Till exempel har vi fortfarande hela badrummet kvar och vissa delar av köket som vi inte kan packa ner än. Skrivbord, dator och allt runt omkring måste också demonteras imorgon så det är rätt mycket kvar trots allt.. Idag har vi planerat att börja ta ner tavlor, persiennerna, möjligtvis demontera sängen och städa undan ytterligare på vissa ställen.

Det är nästan lite läskigt att vi är så nära flyttdatumet.. Jag menar, vi är knappt två dagar bort! Dessutom är det betydligt mer ansvar i den nya lägenheten jämfört med hur vi har det just nu. När vi flyttar härifrån så måste vi till exempel teckna nya avtal och fixa en massa som ettan inte krävde. Igår pratade jag med mamma och redan då fick vi börja agera. Till skillnad från lägenheten vi bor i just nu så var vi tvugna att teckna elavtal och internet själva så det fixade vi direkt igår. Nästa avtal som vi behöver skriva under är 9 december kl 14:45 då vi får nycklarna till vår bostadsrätt! Dessutom behöver vi inte lämna ettan förrän på måndag så det känns skönt att vi har några dagar till att spendera här.

Förhoppningsvis hinner vi med allt till 18.00 ikväll för då är det vintergalan som står på tur!

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?