#2 Photoshoot /B&W

november 26, 2016 - 18:14

dsc_0426-som-smart-objekt-1dsc_0206-som-smart-objekt-1dsc_0334-som-smart-objekt-1dsc_0407-som-smart-objekt-1dsc_0494-som-smart-objekt-1dsc_0510-som-smart-objekt-1dsc_0043-som-smart-objekt-1

Nikon D3300 @85mm

Två dagar senare – Round 2. Första gången gick mycket bättre än väntat så att få stå bakom kameran igen var något jag verkligen såg fram emot – speciellt efter en jobbig arbetsdag. Porträttfotografering är det absolut bästa jag vet och jag har verkligen fastnat för den typen av fotografi! Jag tycker till exempel inte att det är lika roligt att gå ut och fota natur eller något som exkluderar människor i bilden. För mig skapar människan en känsla i bilden som inte går att pricka in i andra typer av fotografier. Med ett enda ansiktsuttryck kan du få så mycket i en bild! Nu har jag tur som har en så snygg(!) vän som Johanna och som faktiskt tycker att det är roligt att stå framför kameran.

Idag körde vi på ett mörkare tema eftersom vi befann oss i sådant ljus. Jag hade ingen större lust egentligen att använda blixt eller annat konstgjort ljus för att få bilderna lite ljusare än vad de blev innan redigering. Som ni ser har jag använt ett högt ISO-tal och därför är bilderna brusiga men detta var något jag gjorde medvetet för att kunna uppnå resultatet som ni ser på bilderna. Vi tog en del bilder innan solnedgång men de allra flesta fick bli efter solnedgången. Med tanke på hur sent vi var ute så fick vi försöka hitta en plats att ta bilderna på och det fick bli i Knivsta precis bakom juniorliving (ettan som vi bor i just nu).

Bilderna blev återigen helt fantastiska och ni får bara se ett fåtal i inlägget men fler är på väg! 😀

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?