Planera en fest för 50 personer

På mindre än 1-2 månader
november 11, 2016 - 20:05

picmonkey-collage

Det har gått fem månader sen vi tog studenten och än idag känns det helt overkligt. Jag har glömt bort hur det är att gå i skolan, hur det är att vara belastad med flera olika uppgifter på en och samma gång och i stort sett hela skolmiljön. Under dessa månader har jag jobbat massor – så mycket att jag fick näringsbrist och mådde riktigt uselt under en period. Det fick mig att lägga allt annat bakom och därför förträngde jag miljön som jag vistades i under 13 år. Men det var ändå något inom mig som inte riktigt kändes rätt – något var inte på plats. Därför åkte jag och Johanna  tillbaka dit i onsdags och hälsade på fem lärare som vi verkligen tyckte om under vår gymnasieperiod. Det var fantastiskt roligt att få se alla igen måste jag säga och den där sista pusselbiten föll verkligen på plats. Det är skolan jag saknar! Frågar du mig vilken dag som helst i veckan så kommer jag säga att jag vill tillbaka. Väcker du mig mitt i natten så kommer jag säga att jag vill tillbaka. Saknaden är enorm!

Vi fick höra så mycket positivt från alla håll och det var så roligt att se alla så chockade när jag berättade om allt jag hade hunnit med på fem månader. En av de som vi pratade med föreslog att vi borde ha en reunion snart och på hemvägen slog det mig. Jag tog upp mobilen och skickade iväg ett meddelande som jag fick ett väldigt positivt svar på. Därefter frågade jag även min f.d klass om vad de tyckte om idén och som det ser ut så är det många som är positivt inställda till idén =) Så nu ska jag planera en fest för ca 50 personer… Jag kan ju avslöja att jag aldrig har planerat något annat än små kalas tidigare… Så det är rätt så stressigt och skrämmande på samma gång, men det ska ändå bli fantastiskt roligt att få göra detta!

Tills dess låter jag bilderna i inlägget tala för en del av det som är planerat för tillfället – resten får ni se när allt är genomfört! =)

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?