Följ med på en resa till USA

Välkomna ett händelserikt 2017
november 5, 2016 - 17:00

photo-1436379597301-690adc63f244

Fotografier – Tänk vilken stor roll de spelar in i vår vardag! 

Hittils har 2016 varit ett fantastiskt år och det är synd att vi snart går in i ett nytt år eftersom jag trivs så bra i alla uppgångar. Men samtidigt är det ingen som säger att 2017 inte kan bli ännu bättre! Därför har jag suttit och planerat och skrivit upp en lista (en bucketlist kanske man kallar det?) på saker som jag vill att mitt 2017 ska uppfylla. Det allra största som kommer hända för min del är att jag ska satsa stort inom mitt blivande företag. Jag har en dröm om att bli det ledande IT-företaget (inom mitt område) i Sverige till att börja med och sedan även i världen. Det är ett orealistiskt tänk menar vissa men jag tycker att det inte finns något som kan definieras som “orealistiskt”. För vi har sett det ske tidigare, jag menar – titta bara på Fredrik Eklund! 

Inför företagsstarten kommer en resa till USA anordnas där totalt 16 personer kommer att kunna följa med. Resan riktar sig främst mot blivande kollegor och foto-intresserade men vi välkomnar även övriga som vill uppleva en helt ny värld. Vi kommer att besöka många olika platser, bland annat Los Angeles, Las Vegas, Grand Canyon och Death Valley och spendera våra nätter vid närliggande hotell/motell. En hel del resande innebär också att vi kommer att hyra bilar för att ta oss fram till de olika platserna.

Följ med mig och 15 andra på en fantastisk händelserik resa nästa år! Du behöver inte några förkunskaper inom foto eller något annat område för att kunna följa med utan det enda som vi kräver är en vilja att lära känna nya människor och upptäcka en helt ny värld full av nya möjligheter.

Låter detta intressant? Skicka iväg ett mejl till resor@kashmaizat.se och skriv en kort förklaring till varför du vill följa med! Platserna är begränsade och först till kvarn gäller!

OBS! Vi bokar all-inclusive och därför kommer resan att kosta ca 20 000:-/person.

  • Gud vad härligt det där låter! Har tyvärr helt fullt upp nästa vår/sommar redan med en massa resor så alla mina pengar kommer att gå dit :/ Annars skulle jag jättegärna velat åka med!

    • Kashma säger

      Åh vad tråkigt! Hade varit så himla roligt att få träffa dig och lära känna dig! Kommer nog anordna fler roliga aktiviteter längre fram så vi kanske kan slå ihop något då! 😀

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?