Vi tog en resa tillbaka i tiden

Interpool
oktober 25, 2016 - 18:57

picmonkey-collage

Brister i hjärtat att få ladda upp bilder som är tagna med en mobilkamera (usel kvalité) men ibland får det bli så..

Jag började jobba redan fyra dagar efter studenten och under en kort period jobbade jag även helger (även över 80 timmar på en vecka!). Att gå från att träffa sina allra närmsta vänner till att isolera sig själv var nog det jobbigaste under de här månaderna. För det fanns ingen tid och när tiden fanns så fanns ingen ork. Nu börjar jag dock få ordning på allt igen och det känns skönt att faktiskt kunna träffa dem igen – kanske inte varje dag men åtminstone en gång i veckan. Jag har aldrig trott att vänskap håller för evigt eller att vi skulle fortsätta träffas efter gymnasiet för sådant har oftast ett slut. Om man vill att det ska ha ett slut. I ettan brukade vi skratta åt min knäppa idé om att ha pokerkvällar “varje lördag” och det blev aldrig till något förrän nu. Ni som har sett serien Desperate Housewives förstår precis vad jag menar med detta! Så numera ska vi försöka få ihop en kväll i veckan då vi ses och gör något tillsammans.

I lördags tvingade jag mig ut utan mycket ork i kroppen för att träffa dem på Interpool och kvällen blev riktigt lyckad måste jag säga! Jag har en tendens att leva i min egen värld när vi befinner oss i sådana miljöer men jag har ändå fantatiskt roligt haha! Trots en hel del gäspande redan vid nio tiden (skäms) så bestämde vi oss för att det blev läggdags runt två tiden. Men jag kan säga att det hände väldigt mycket på de få timmar som vi var tillsammans – precis som för fyra månader sedan!

 

Kvällens höjdpunkter:

  • Jag fick ihop Sandra och en tjej på dansgolvet (herregud vad vi hade kul åt detta)
  • Jag fick ihop Johanna och en kille på dansgolvet (SCORE!!!)
Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?