Nytt på hyllan

NYX Pro palette HCPP01 och Smashbox studio skin foundation
oktober 21, 2016 - 21:23

bildd

 

I över ett år har jag planerat att köpa en ny foundation och en HC-palett men det har aldrig riktigt blivit av. Varför? Svaret på den frågan är enkel: lathet. Jag har fram tills igår använt MAC’s Face and body foundation som jag för övrigt inte tycker om längre. Vad jag egentligen var ute efter var ett täckande foundation som är matt och återfuktar huden – vilket är särskilt viktigt när man närmar sig kallare breddgrader. För mig är detta extra viktigt eftersom mitt ansikte suger åt sig en hel del produkt oavsett hur mycket jag än återfuktar huden. Foundationet från MAC uppfyllde inte något av dessa behov och egentligen var det bara bortslösade pengar. Den ger dock en fin naturlig färg i ansiktet men mer än så blir det inte. Du tvingas lägga flera lager för att täcka någorlunda så jag skulle rekommendera produkten för er som redan har en fin hy och endast behöver lägga på lite färg i ansiktet.

I onsdags gav jag foundation-letandet ett nytt försök och fick Smashbox studio skin (15 hour wear foundation) rekommenderat av personalen på Kicks. Jag är ytterst tveksam till att ta hastiga beslut kring foundations men i kassen åkte produkten hem tillsammans med ett litet prov. Idag kom provet till användning och några timmar senare vågar jag uttala mig om att produkten kan vara något för mig. Det känns lätt i ansiktet och produkten sitter fortfarande kvar så en tumme upp får den än så länge!

När jag ändå var i butiken passade jag på att fråga om Anastasias countour kit eftersom jag inte riktigt förstår varför folk är så galna i paletten. Det var rätt skönt att få höra att den faktiskt inte är så fantastisk som många påstår och istället fick jag en annan med mig hem från NYX. Färgerna som ingår i min palett ser ni på bilden och jag har ännu inte testat produkten så jag har inte så mycket att säga mer än att jag håller tummarna för att den uppfyller mina behov!

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?