A great new beginning

Nya fantastiska möjligheter
oktober 21, 2016 - 19:56

r1y15zÄNTLIGEN!

Varmt välkomna ska ni vara till min nya fantastiska hemsida! I över ett år har jag kämpat med att bygga upp varje del för att få ihop en fantastisk helhet. Allt från att numera driva en egen webbshop (och snart även ett eget företag) till att sätta alla bitar på plats i min portfolio. Det fantastiska med den färdiga produkten är en helt ny start som innebär ett helt nytt äventyr!

Jag heter Kashma Izat och har bloggat på många olika bloggportaler i tio år. Under mina år har mina läsare hittat mig under blogg.se som är en plattform för bloggare. Det finns många olika anledningar till att jag numera bloggar på en egen server och man skulle helt enkelt kunna säga att det var främst för att utveckla mina möjligheter. Att äga en egen server innebär också att man får tillgång till precis allt som man önskar och som bloggare behövs detta tycker jag. Kanske är det min digitala sida som väcker dessa känslor..

På denna sida kommer du att få läsa om min livsstil, drömmar, äventyr, kärlek, jobb, flytt, recept, åsikter, tv-serier och ibland kommer du även få läsa inlägg med psykologiska (och provocerande) inslag. Du kommer alltså följa med på ett äventyr där endast fantasin sätter gränser. För i mina inlägg kommer du att få läsa om ALLT möjligt!

Förutom bloggandet och mitt främsta jobb arbetar jag också inom IT och besitter referenser från många olika kunder. Under de senaste sex åren har jag arbetat som webbutvecklare och konsult för både privatpersoner och företag. Webbutveckling är en viktig del av min vardag och med ett brinnande intresse för detta har jag därför bestämt mig för att starta eget inom kort. Att få driva eget och samtidigt vara en del av en verksamhet som omfattar allt jag brinner för är en av mina allra största drömmar! Tänk vilken fantastisk känsla det är att äntligen slå stort och förverkliga sin dröm!

Följ med på min fantastiska resa och låt dig inspireras!

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?