Neptuni åkrar

augusti 3, 2018 - 10:05

Tanken var att vi skulle åka till campingen men vi hittade ytterligare ett stopp på vägen efter Ölands norra udde.

Vi timade in solnedgången ganska så perfekt.

Jag kan omöjligt beskriva hur jag kände i det här ögonblicket…

In-car shot!

Ytterligare en ”in-car” shot. Kommande 2 bilder är också tagna från när jag satt i bilen. Tänk er att vi åkte snabbt förbi och jag hann ta den här bilden med Jockes iphone?!

Alltså HERREGUUUUUUUUUUUUUUD ta mig tillbaka!!!!

Rosa, mjukt ljus. Kan det seriöst bli bättre?

Tanken var att ta fram drönaren innan solnedgången. Smarta som vi är så hade vi glömt att ladda handkontrollen men som tur var så kom Jocke på att vi kunde använda powerbanken till att ladda den. Det var dock ett väldigt bra tag sedan som vi flög med den och vi hade glömt WIFI-lösenordet… Efter massa krångel och en hel del svordomar från min sida (huvudvärk + frustration = ingen bra kombo) så fick vi igång den. Dock missade vi solnedgången… =(

Sååååååå kul! Jocke åkte efter en bil och jagade den haha. Vi spelade in en kort ”film” också 😀

På återseende Öland!

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?