Min största dröm i höst

juni 10, 2018 - 08:31

Jag började när jag var 16 och i år fyller jag 21. Jag har alltid haft en rädsla inom mig och inte riktigt vågat ta steget men i år har jag bestämt mig för att ta det stora steget. Jag har med andra ord bestämt mig för att ta körkort!

Jag minns att jag gjorde syntestet, gick på en introduktionskurs med mamma och ansökte om körkortstillstånd när jag precis hade fyllt 16. Jag minns inte i vilken ordning jag gjorde övriga moment, men huvudsaken är att jag har bockat av dessa också under åren. Vid det här laget är jag alltså färdig med alla moment förutom kunskapsprovet och uppkörningen. Under sommaren har jag därför bestämt mig för att plugga så mycket teori som jag bara kan inför de två stora dagarna i oktober. Jag har bokat in kunskapsprovet till 18 oktober och uppkörningen till 30 oktober. Såååå taggad och nervös! =)

Min största motivation är att kunna åka till olika fotoplatser på egen hand och fota när som helst på dygnet. Längtar så himla mycket! 

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?