23 maj – 1 juni

juni 3, 2018 - 12:28

23 maj. Det här var alltså min sista hemtenta för T1 (termin 1). Jag var färdig i god tid och hade tid att skriva ut alla tre delar för korrekturläsning. Såååå skönt 😀

26 maj. För några år sedan (2015?) var jag och några vänner på en The Script konsert och i publikhavet träffade jag en tjej som heter Therese. Under gymnasietiden stötte jag och Therese på varandra i samband med att våra gemensamma vänner träffades. Då kunde vi hälsa på varandra och småprata lite – vi hade som sagt bandet The Script gemensamt. I mars spelade bandet i Sverige och då frågade Therese om jag ville/kunde haka på, men jag hade dessvärre inte möjlighet att följa med. I julas(?) skrev vi en del med varandra och vi försökte ständigt boka in ett datum där jag skulle bjuda på middag och nu blev det ääääntligen av =)

27 maj. I söndags var jag på Biotopia med tvillingarna och deras fantastiska mamma <3 Herregud så roligt jag hade! Får mig att längta extra mycket efter egna barn =) Mååååånga år kvar dit dock…

28-31 maj. I måndags fick vi en kort introduktion till vår sista examinationsuppgift som handlade om att vi skulle fördjupa oss i ett ämne. Vi skulle alltså forma en skriftlig uppgift i grupp som sedan skulle presenteras. Redan i tisdags hann vi skriva vår uppgift så vi hade gott om tid till att öva tillsammans. Och det är egentligen vad alla mina dagar gick åt – att förbereda mig inför den muntliga presentationen.

I tisdags fick jag dessutom veta svaret på min salstenta som jag skrev 4:e maj. Herregud vilken chock jag fick när jag såg mitt resultat! 26 av 28 hela poäng och VG! Kunde helt klart inte bli lyckligare. Jag visste precis vart mina 2 poäng hade tagit vägen så jag hade inte räknat med att få fullpott anyways… =)

1 juni. I förrgår var jag uppe redan kvart i sju och gjorde mig i ordning inför det årliga tandläkarbesöket. Jag har verkligen fallit tillbaka i det gamla spåret – tandläkarbesök är helt enkelt inte min grej. När jag var liten så skrek jag och VÄGRADE gå till tandläkaren (speciellt om det var en man) och nu känner jag ångest inför varje besök. Och jag vet inte riktigt för vad, för det går ju lika bra varje gång.

Nästan halva klassen på plats <3

Eftermiddagen har jag spenderat i Ekonomikum där jag och en stor del av min fantastiska klass har haft terminsavslutning. Vi har mumsat i oss massa kakor (student-kilon here I come, yes yes), druckit Breezers, spelat kubb och njutit av varandras sällskap. Kvällens höjdpunkt var dock när Emma höll ett kort tal som jag spelade in, och i slutet på klippet hör man hur jag går från att vara lugn och sansad, till att få total panik över att en bärfis kröp runt på Ida…

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?