Min sista arbetsdag

januari 12, 2018 - 17:44

Idag hade jag alltså min sista arbetsdag..? Känns inte verkligt riktigt än. Jag tror liksom inte att jag har förstått riktigt att det var min ”sista” dag. Samtidigt tror jag att det beror på att jag kommer ha fortsatt kontakt med vissa föräldrar, och på så sätt behöver jag inte vara så ångestfylld, TACK OCH LOV!

I morse var jag uppe väldigt tidigt trots att jag började åtta. Jag hade satt larm på 05:45 för att hinna göra mig i ordning, äta frukost och åka till Ica för att köpa fika, men ändå fick jag stressa.. Egentligen skulle jag ha köpt fika redan igår men med tanke på att vi slutade så sent så blev det inte av när tröttheten slog in. Fikat var alltså till mina kollegor!

När jag kom till jobbet hade jag drygt en timme tills jag skulle börja men den timmen gick så otroligt fort!? Liksom jag satt ner och tio minuter senare hade det gått en timme?! Under tiden passade jag på att göra i ordning lite papper som jag behövde inför skolstarten.

Den första nyheten som jag fick höra när jag började jobba var att alla i mitt arbetslag var sjuka och lediga. Så jag stod ensam där (igen) och hoppades på att få en bra vikarie in till mig.

Det sjuka var att vikarien som dök upp visade sig vara min barndomskompis kusin och jag kände igen henne direkt! Så jag fick trots allt en bra dag inne på avdelningen ändå. De flesta vikarier/elever som har kommit dit under mina åtta månader har jag på något sätt haft någon tidigare koppling till.. Man vet helt ärligt inte vilka människor man kommer träffa på i sitt liv igen…

Idag känner jag verkligen att jag har stressat mycket. Från i morse till 15:30. Genom alla blöjbyten, genom lunchen och genom dagen. Det är verkligen synd att det ska behöva vara så.

Under min lunchrast kom en av mina kollegor med en present till mig och den var från alla på förskolan <3 Jag blev verkligen överraskad och superglad!

Efter lunch och innan det var dags för mellanmål fick jag ytterligare en överraskning. Vi har haft en kille på en annan avdelning som har varit hos oss i en månad för att arbetsträna, och han hade satt sig ner med några barn för att skapa hejdå-teckningar till mig. Hur gulligt som helst! Blev helt chockad när de kom in med en varsin teckning i handen och gav mig kramar 🙁

Några minuter innan 15:30 passade jag på att packa alla mina grejer (hoppas att jag fick med mig allt) och kramade om alla jag kunde. Sedan var det hejdå!

Efter jobbet åkte jag och Jocke till Salabacke en sväng så att jag kunde köpa en bok av en tjej. Nu är det alltså bara två böcker kvar innan jag är färdig! Sen måste jag till bibblan och kopiera upp en massa som inte finns i bokform…

På vägen hem tjatade Jocke på mig om att köpa mat på Cupido så jag gav med mig till slut. Vi skyller på att det är fredag och att det var min sista arbetsdag! Nu börjar studentlivet – woop woop! Eller inte.

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?