Introduktionsdag

januari 11, 2018 - 20:43

Alltså hjälp vilken dag! Överträffade mina förväntningnar heeeeelt…

Jag var uppe redan vid 06.30 imorse och gjorde mig i ordning inför dagen. Jag var så jäääkla spänd och nervös inför dagen (precis som alla andra) och jag var verkligen fylld med positiv energi.

Jag var först på plats av mig och Emma (en förälder jag känner från jobbet) så jag gick in, tog ett informationsblad och satte mig ner och väntade på henne. Och givetvis med mobilen i handen som en ny reccetönt. När hon väl dök upp så kändes det så himla BRA och tryggt! Vi kramades hårt, skrek av oss vår glädje och lyckades hitta till rätt sal ganska fort.

Sedan fick vi sitta och lyssna på folk som pratade, och många av dem var riktigt skickliga talare måste jag säga. Ibland kände jag att jag driftade off lite men kom på mig själv ganska snabbt och tog mig in på rätt spår igen… Men rent överlag så tycker jag att alla föreläsningar har varit grymma! Jag fick lära mig så himla mycket nytt, bland annat om den pedagogiska måltiden som en f.d förskolelärare pratade om. Det var nog det mest inspirerande på hela dagen!

Vid lunchtid hittade vi till restaurangen som för övrigt var smockad.. Dock får personalen högsta poäng för kön gick åt så himla fort!

Efteråt så blev det fler föreläsningar och då började tröttheten verkligen slå in. Jag och Emma var helt övertygade om att gå på insparken och festa loss (inte riktigt) men så blev det inte.

Efter alla föreläsningar så gick jag och köpte tre böcker av en tjej medan Emma fixade med sitt, sedan var jag i receptionen och trixade med mina utskrift- och wifi problem. Vid fyra tiden la vi ner allt viktigt för dagen och promenerade hem till henne för att hämta en barnvagn, och sen fortsatte vi våra riktigt intressanta diskussioner vidare på väg till förskolan 😀 Är så glad över att ha henne i mitt liv!

När vi hade hämtat barnen gick vi hem till henne igen en stund för att invänta hennes man, och under tiden fick jag tid att umgås med hennes barn och att få lära känna henne lite bättre. Så himla mysigt! Jag kände mig liksom hemma på något sätt. Något jag aldrig gör riktigt hos folk första gången jag är där.

Tjugo i sex promenerade vi tillbaka till Blåsenhus för att bli introducerade i insparken. Planen var att vi skulle gå efter att vi hade blivit tilldelade lag, men vi gick med så långt som in i ett klassrum där vi hade speeddating och lite annat kul. Roligt nog skulle jag och Emma varit i olika lag, men tjejen bredvid mig var riktigt schysst och frågade om jag ville byta kort med henne så att vi kunde vara tillsammans. Det tog verkligen på de sista krafterna så vi båda bestämde oss för att dra hem efter det!

Det här inlägget var extra detaljerat just för att den här dagem kommer vara viktig att komma ihåg om några år 🙂

Fan vad hon är bra!

Dagens höjdpunkt: Jag frågade Emma vart hon bodde och hon svarade: ”vid katedralskolan”. Så kom jag helt plötsligt med ”Ehh är det där vid skatteverket eller?” ? Fan vad Emma skrattade. Vem fan associerar Katte med Skatteverket?!

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?