Early wednesday

januari 10, 2018 - 19:41

05:20. En sur Kashma lyckades ta sig upp ur sängen i morse och gjorde i ordning en god frukost.

06:40-07:00. Det första jag gjorde när jag kom till jobbet var att skriva en lapp till två föräldrar som hade frågat efter mina kontaktuppgifter. Töntigt nog så fick jag skriva om samma text sex gånger för att jag var så nervös och perfektionist(ig)…

Lunchtid. Under lunchen tog jag ett sista farväl av mina nycklar som jag har haft ett bra tag nu. Fördelen är att jag slipper oroa mig över att tappa bort dem nu och att inga fler öppningar/stängningar väntar!

Under min rast längtade jag extra mycket efter min ”ledighet” imorgon. Jag har alltså tagit ut en semesterdag för att gå på introduktionen i skolan så jag är inte helt ledig, men jag är ledig från jobbet vilket känns rätt bra i skrivande stund.. Jag är trött på så många beteenden hos vissa så på ett sätt känns det skönt att jag bara har en arbetsdag kvar.

15:25. Jag hade min tidiga dag på veckan idag så jag var hemma betydligt tidigare än vad jag brukar vara. Tack vare det så hann jag med två hela avsnitt på den tredje säsongen av Grey’s Anatomy!

18:00-nu. Just nu sitter jag i soffan och är nyduschad och uppfräschad. Nyplockade ögonbryn och en uppfriskande ansiktsmask från ÖoB som jag precis sköljde av. Ansiktsmasken som jag hade på ansiktet idag var från samma serie som chokladmasken (jag köpte en av varje när jag var där hehe), och idag gjorde den ett helt nytt intryck på mig. Den här kändes verkligen på insidan samtidigt som den luktade gott. Masken ska tydligen vara en exfoliator på svart lava och apelsinskal.

Nu ska jag iväg och fixa naglarna innan det är dags att lägga sig 🙂

Imorgon ska jag iväg vid 11 till Blåsenhus och få information om skolan och hur allt fungerar. Ser verkligen fram emot det! Dock är jag rätt nervös för att inte hitta där inne.. Byggnaden är ju enorm!

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?