Oh monday

januari 8, 2018 - 13:00

Hur kan människan utöva makt på en annan människa? Och varför väljer man att göra det?

På onsdag ska nycklarna lämnas in till ansvarig. Hade du frågat hur Kashma mådde igår hade du fått ett svar. Idag får du ett annat. Igår var Kashma ångestfylld, nervös och stressad. Idag är Kashma arg och besviken, och för det håller hon M ansvarig. För Kashma tycker inte att det är okej att bli utelämnad i obligatoriska planeringar som hon har fått ta del av sedan augusti. Hon tycker att det är lika viktigt än idag, trots att hon bara har tre arbetsdagar kvar.

Kort sagt så fick jag inte vara med på planeringen i morse för att en ny förskollärare hade börjat och då är vikarier inte viktiga längre! Idioter. Det är tack vare oss som ni klarade förra terminen och gick plus i budgeten.

Sen fick jag inte heller sätta upp min tack&hejdå-lapp utan jag var tvungen att fråga chefen om lov först. Idioti part 2. Det är en jävla lapp och alla vet redan att jag ska sluta på fredag!

Avslutningsvis så ramlade Kashma under lunchen när hon skulle sätta sig ner på en stol med hjul. Det blev ett hårt j*vla fall där svanskotan tog den största smällan. Helt fantastiskt alltså! För jag har ju verkligen inte ryggskott precis där 🙂

Nä, ingen bra start på måndagen. Men klockan är trots allt bara 13:04 och många timmar återstår av dagen.

/Måste få ut känslorna mvh Surtjej

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?