Hårvård & styling

maj 19, 2017 - 08:56

1. Moroccanoil SGL (M) | 2. L’oréal hairgel | 3. Keune elixir | 4. Four reasons mist | 5. Healing oil treatment | 6. Hårspray | 7. Keune oil shampoo | 8. REF värmeskydd | 9. REF repair shampoo (affiliate)

Let me tell you one thing about my hair; mitt hår brukade var en gång i sitt bästa skick – nu har turen kommit till det ständigt återkommande hårfrisset. Mitt hår är tjockt och torrt, vilket är anledningen till att jag oftast sätter upp mitt hår. För det första är det jätte jobbigt att släppa ut håret, dels för att det blir riktigt varmt om nacken och dels för att jag aldrig blir nöjd med min frisyr. Jag kan dessutom inte få någon kontroll över det! Det är små, nya hårstrån som växer ut och lever i sin egna värld. När jag står framför spegeln och sätter upp håret ser allt bra ut, någon minut senare dyker mina små hår-fiender upp. Och nu har jag helt ärligt fått nog och tänker inte ge mig förrän jag hittar den rätta produkten för mitt hår.

Sist jag klippte håret fick jag höra att mitt hår var väldigt torrt, att värmeverktyg hade kunnat orsaka torrheten – vilket för mig var helt orimligt med tanke på hur sällan som jag faktiskt plattar håret? Sedan läste jag att håret kan förstöras redan efter en gång, och då blev det lite mer rimligt för mig som använde plattång utan värmeskydd rätt ofta för något år sedan. Men för mig känns det fortfarande FEL att mitt hår ska bråka varje dag, att det inte ska finnas någon glädje i att klippa och fixa håret, att inte kunna ha kontroll över mitt eget hår…

I måndags satte jag mig ner och bestämde mig för att göra något åt saken. Nu ska mitt hår-lidande få ett slut. Jag googlade runt och hittade några produkter som fick åka med i paketet som är på väg till mig. Jag ser verkligen fram emot att få testa mig fram och kanske hittar jag något jag tycker om med respektive produkt. Kanske får jag resultat, kanske kommer jakten efter den rätta produkten fortsätta. Huvudsaken är att jag är ett steg på vägen!

Beställde även hem fler ansiktsmasker och en tub med hårgelé från Schwarzkopf.

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?