10 studentklänningar 2017

maj 17, 2017 - 02:11

1. Piubella dress | 2. Biscuit dress

3. Sweetheart skater | 4. Plunged /N (affiliate)

5. Princess dress | 6. Celinne

7. Celine | 8. Wrap bodycon /affiliate

9. Santorini | 10. Kylee som är slut på lager =(

Jag tror inte att jag har förstått hur nära studenten är för alla treor; det har nästan gått ett år sedan jag sprang ut?! Vad har jag gjort det senaste året?! Visst, jag kan komma med en lång lista som inkluderar jobb & flytt, men vart har tiden tagit vägen egentligen? Det känns helt overkligt att det var JAG som satt i salen, att det var JAG som sprang ut, att det var JAG som hade en rolig fylla på flaket, att det var JAG som tog studenten 2016. Jag sätter mig gärna i en tidsmaskin och upplever studenten om och om igen :'( Till alla nyblivna studenter, hoppas ni får en lika bra dag <3

När jag klickade hem en klänning nyligen från Nelly insåg jag att deras studentklänningar för 2017 hade släppts. Förra året minns jag att jag letade som en tok efter ”den rätta studentklänningen” och när studenten närmade sig fick jag lite smått panik. Jag hade inte hittat en enda klänning som jag var nöjd med! Till slut hittade jag en från Nelly och jag tyckte verkligen att den satt riktigt bra. 

Förra året var utbudet rätt uselt tyckte jag; det fanns inte lika många som jag har hittat i år. Eller så är det för att jag har fått smak för andra modeller. Under två timmar har jag lyckats hitta tio studentklänningar som jag tycker är riktigt fina och det finns säkert ännu fler som jag inte har hittat. Numera har de hamnat på min wishlist för 2017; vilket kanske inte är så förvånande med tanke på att jag är helt galen i fina klänningar… Det finns seriöst inget annat plagg jag hellre har på mig. Och jag måste ha dessa, om inte idag så blir det någon gång under 2017, förutsatt att de finns kvar. Särskilt den där Kylee klänningen som jag letade efter förra året men som jag inte fick tag i. I år är den slut på lager igen, med 1% chans att den kommer in i lager igen…suck…. 

Ett tips till dig som tar studenten är att köpa en klänning som du känner dig bekväm i; det är väldigt skönt att kunna gå runt i en klänning hela dagen (speciellt på flaket) och att kunna röra sig fritt. Jag skulle inte heller satsa på en allt för dyr klänning, men det är upp till var och en. Jag tror inte att klänningen syns så mycket i slutändan utan det blir andra faktorer som spelar en viktigare roll. Dessutom kommer klänningen synas ännu mindre om du planerar att bli full och få alkohol eller svårbortagna fläckar på din klänning (klädöverdrag är ett alternativ men jag klarade mig fint utan). Förutom klänningen är det bra om du har ett par extra skor (om du planerar att gå i mindre bekväma skor under utspringet) för det kommer knappast vara skönt att gå runt i högklackat hela dagen, trust me 😉

Min studentklänning kan ni hitta här.

 

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?