Veckans tankar

Oro, förvåning och framgång
april 8, 2017 - 00:21

Breadsticks som jag och J käkade inne på Pizza Hut i Phuket – MUMS!

Den här veckan har jag varit extra sugen på att resa utomlands (igen) och dessutom har jag längtat extra mycket efter breadsticks. Veckan har även varit fylld med nedgångar men också bättre stunder. Här kommer ytterligare en veckosummering →

Veckans…

» Oro

Veckans oro tilldelas gårdagens händelse i Stockholm. Jag har suttit spänd bakom skärmen trots att jag befinner mig ungefär 40 minuter bort från platsen. Jag tänker på alla drabbade och anhöriga inatt <3

» Framgång

Den här veckan har jag varit betydligt mer ”vågsam” och utåtriktad än vad jag har varit de senaste månaderna(!). Jag har gått på en informationsträff och två enskilda möten – vilket normalt skulle vara tufft att inte ställa in på. Nu i efterhand hyllar jag mig själv verkligen för att jag inte gjorde det för det gav väldigt mycket 😀

» Tv-serie

För fyra dagar sedan släpptes en ny säsong av Prison Break – något jag har väntat på sen sekunden som jag fick reda på att det skulle komma en till säsong. Än så länge har jag inte sett det första avsnittet eftersom jag väntar på att J ska hinna ikapp… Inte lätt att hålla sig borta kan jag säga!

» Förvåning

Jag slutar ALDRIG förvånas över hur konstiga människor kan vara..? För någon timme sedan satt jag och tänkte på hur jag kunde utvecklas ytterligare inom foto och en idé som jag fick är att rikta in mig på annat än endast porträtt. Jag har aldrig gått på bröllop, men att få uppleva det och speciellt få vara med och fotografera ett bröllop har alltid varit en dröm. När jag hittade en grupp på facebook som riktar in sig på bröllop så tänkte jag att jag skulle skriva ett inlägg och fråga om någon behövde en gratis(!!!!) hobbyfotograf på sitt bröllop. När jag utgår från mig själv så tänker jag att jag hade varit positiv till idén ALLA gånger om någon hade frågat mig, men det är tydligen ingen självklarhet för alla. Ett antal personer svarade på mitt inlägg och jag har hittils skrivit till två och fått svar från en. Svaret jag fick var dock inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Personen i fråga letar efter en hobbyfotograf som inte är dyr (HALLÅ? Jag sa ju precis att jag erbjöd mig helt gratis bakom kameran..?) och att de är ute efter någon som tar fina bilder. Det är en självklarhet för mig också – bröllopet vill man såklart minnas med bilder som är p-e-r-f-e-k-t-a. Bredvid mina ord la jag även till att jag rekommenderade att ha en ytterligare fotograf på plats som är expert på området och har tidigare erfarenhet från detta. Svaret jag fick var återigen ”Vi har valt att inte lägga massa pengar på en dyr fotograf utan är mer ute efter en hobby fotograf som tar bra bilder”. Okej? Och ju fler (varav EN som är gratis) desto bättre…..?

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?