Jag behöver en förändring

april 6, 2017 - 22:20

Alltså jag kommer aldrig få nog av att pyssla! Står absolut med på min ”det-bästa-jag-vet”-lista!!!

Här försökte jag och J skapa en dräkt till mig – gick väl sådär. Axlarna är på plats i varje fall och behöver bara justeras till rätt form. Dock har vi bara kommit en liten bit på vägen och har en lååång bit kvar. Just nu väntar vi på att få hem gips som jag beställde för någon vecka sedan för att kunna forma kroppen samt överdelen bättre 😀

I måndags åkte vi en kort sväng ut på landet till J:s bror för att byta däck på bilen. Blev dock ett kortare besök än vi hade tänkt oss..

Vi började med att måla taket i vardagsrummet och därefter gjorde vi ytterligare ett misslyckat försök att fånga solnedgången på bild. Istället fick det bli fiskmåsar!

Efter en kort paus fick det bli vilo-stund för hjärnan i sängen. Alldeles för mycket att göra och jag hade ingen aning om vart jag skulle börja?! Istället blev det en brain-freeze och sängen fick bli lösningen på problemet.

Igår skulle vi på en informationsträff hos Skatteverket och bestämde oss för att vår-städa bilen tre timmar innan. Mina röda brallor matchade hinken väl! En färg jag avskyr egentligen..

Vi letade och letade efter hus nummer 10 och var minst tio minuter sen till föreläsningen. Där var alla på plats redan och vi blev utstirrade sekunden vi tog ett kliv in i salen. Det värsta var att folk hade bestämt sig för att lämna två platser i mitten av alla rader och för att komma dit skulle alla på kanterna behöva ställa sig upp. Istället stod vi på sidan och försökte ”gömma oss” men till istället väckte vi uppmärksamhet. Föreläsaren frågade om vi skulle slå oss ner och hela salen tittade bak haha.. Usch för den uppmärksamheten!!!

Redan efter första pausen gick vi därifrån (dels för att J höll på att somna och jag var rädd för att han skulle börja snarka) och dels för att jag kände att jag inte kunde fokusera/förstå vart vi befann oss i föreläsningen. Istället åkte vi till Gränby för att köpa några plagg som jag behövde för att jobba på min ”business”-look

Runt ett-tiden var vi på NFC för att gå på möte. En mikro-kurs i moms & F-skatt var något som jag fick genomgå och dessutom fick jag lite mer ”feedback” på hur jag ska finansiera starten på mitt blivande företag =)

Tankar och funderingar

Den här veckan…

» Den här veckan har jag varit extremt stressad och rastlös (trots att jag har haft mycket att göra). Efter en dålig nyhet i fredags så har jag varit riktigt nedstämd och osäker på vad jag ska göra. Just nu är eget företagande väldigt lockande men om det är rätt beslut är fortfarande ett frågetecken..

» … Har jag funderat på hur arg jag blir när jag arbetar med vissa kunder. Mina flesta kunder är glada, okomplicerade och väldigt roliga att arbeta med – medan vissa ställer till med krångel. Ett exempel är min nuvarande kund som precis har fått sin design avslutad och har plötsligt fått för sig att jag ska överlämna designen FÖRST innan jag får betalt? Jag har full förståelse för hur man tänker när man ska förhandla över internet, men det är sådant som man får vara beredd på när man ingår i en affär. Det är inte schysst att låta någon spendera dyrbar tid och energi på att konstruera något som man sedan inte kommer använda. Går ni in i en affär i verkligheten så får ni inte smaka på mjölken som ni håller i handen förrän ni har betalat varan. Samma sak gäller när du ska köpa mina tjänster över nätet – antingen betalar du först och får varan i efterhand eller så lägger vi ner projektet och affären.

» … Är jag extra nedstämd, orolig och rädd för allt mellan himmel och jord.

» … Finns det fortfarande rum för förändringar. Det är något jag måste försöka förstå för att komma någon vart med mina projekt. Jag försöker just nu att gå ut oftare för då blir jag inspirerad och motiverad.

» … Har jag tänkt på hur rädd jag är för att gå på möten, informationsträffar och andra typer av ”utomhus aktiviteter” ensam. Jag HATAR att vara ensam och ibland tror jag att jag har någon form av panikångestsyndrom? Till och med på jobbet har jag svårt att vara själv för det är då ångesten dyker fram..

» Den här veckan har jag även listat ut att jag ”skäms” för att bli inspirerad av andra. Varje gång jag vill börja följa en annan blogg så stänger jag ner sidan fort eftersom jag blir så lätt ”påverkad” och vill göra om min hemsida, gå ut och fota och få till mina projekt lika bra..

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?