Middag vid baren

Och min nya fave-drink
februari 19, 2017 - 12:43

Varken jag eller J lägger ner mycket tid åt att planera vad vi ska göra på alla hjärtans dag varje år – choklad och nallebjörnar är alltså inget för oss. Istället fokuserar vi på att bocka av vår ”måste göra innan vi dör”-lista för då kan vi hitta på något som vi båda tycker är roligt. Alla hjärtans dag firade vi därför med go-kart och super god middag efteråt. Sist jag körde go-kart var när vi var på Gotland med klassen i åttan(?) men det var verkligen inte i närheten av hur läskigt det var nu några år senare… Bilarna kunde ju köra hur fort som helst?! Min fot var ständigt på bromspedalen medan J hade foten fullt på gasen… Och därmed kom jag tvåa såklart.

Igår hade vi planerat att åka norrut för att hälsa på J:s sida (och jag hade även planer på att träffa mina fina vänner som jag inte har sett på länge) men det slutade med att vi inte gjorde något av det. Rätt ofta upplever jag att vi båda är extremt trötta och när vi stannar hemma brukar vi oftast må bra igen. Igår var det verkligen en dag där vi behövde vila så det bästa för oss båda var att ägna oss åt saker hemma istället. Mot kvällen blev vi dock riktigt rastlösa och tog bussen till Texas Longhorn istället och käkade middag. Beställde även min första margarita och jag kan utan tvekan säga att det är den godaste drinken jag har druckit!!! Varje gång jag har beställt något på krogen har det varit alldeles för mycket alkohol och alldeles för lite smak. Men nu hittade jag en balans mellan dem och därmed blir det min nya favorit från och med nu 😀

18.30 kom vi därifrån och då kände vi oss tillräckligt spontana för att gå på bio (utan att ha någon aning om vad som gick). En film som vi båda har haft på listan är ”A cure for wellness” så den köpte vi även biljetter till. Vi var överens om att filmen påminde väldigt mycket om Shutter Island och att den var lite väl utdragen? Jag hängde med i varje scen men den kändes ändå lite väl lång..

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?