6 häftiga resemål

januari 30, 2017 - 06:06


Whitsunday Islands | Hawaii | Sydney

Skuleskogen | Sonfjället | Sarek – Sveriges nationalparker

Alltså WOW! Jag är så avundsjuk på alla som antingen är bosatta eller som är på semester på något av dessa ställen just nu. När jag var i Spanien så kunde jag inte sluta fotografera alla palmer eftersom det var så vackert och nytt! Jag är så tacksam för att jag bor i Sverige men jag kan inte sluta tänka på hur det hade varit att bo precis vid havet i Australien… Jag har dock insett att det även finns fina områden i Sverige. Uppe i norr hittar man till exempel Sarek, Sonfjället och Skuleskogen som är platser jag definitivt kommer att besöka någon gång i mitt liv. Övriga 26 nationalparker är minst lika vackra – hur kunde jag inte haft en aning om dessa förut?! En tanke som slog mig när jag såg dessa områden var att man kanske kan få ihop ett gäng och åka på en roadtrip i två veckor i sommar!

Om ungefär två månader reser jag och J till New York i 6 dagar och jag längtar så himla mycket! Efter alla nyheter och Trumpen så hoppas jag på att jag får åka in i landet… 

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?