Fotoutmaningen 2017

Kom igång!
januari 24, 2017 - 13:03

I ett tidigare inlägg nämnde jag att jag behöver bli bättre på att filma – men jag glömde även att nämna att jag behöver utvecklas inom foto också. Jag spenderar mycket av fritid till att kika på Youtube klipp och försöker lära mig nya saker men jag känner att jag måste sätta det i praktiken också. Därför tänkte jag starta en fotoutmaning som innebär lite teori och en hel del praktiska övningar. För att undvika långa inlägg så kommer jag försöka hålla mig till några rader och fokusera mer på den praktiska delen. Tanken är att köra en utmaning per dag och förhoppningsvis utvecklas vi och blir bättre på att fota. Kom ihåg att en liten förbättring är en stor förändring!

Tankar och funderingar

Jag har märkt att jag inte bara har svenska läsare här på bloggen utan även från länder som Norge, Danmark, Italien, Nigeria, Frankrike, USA, Bolivia, Canada, Storbrittanien, Singapore och ibland Indien. Det är fler länder som brukar dyka upp på statistiken men det är främst dessa länder som är återkommande. Och hur kul är inte det?! Jag trodde att mina läsare främst skulle befinna sig i Sverige/Norge eftersom det är där som jag har mest kontakt/kunder men att se så många andra på listan får mig att fundera på om jag kanske borde lägga in en engelsk översättning längst ner på mina inlägg? Det är väl schyst att kunna förstå även om man inte är svensk? Förhoppningsvis finns det något tillägg som kan översätta automatiskt så slipper jag göra det själv =)

// I mentioned earlier that I need to start film making – but I forgot to mention that I need to become a better photographer as well. I spend a lot of time on YouTube and i’m trying to learn new things all the time but I seem to forget the practical part that makes you become a good filmmaker and photographer. I’m planning to have a photo challenge that consists of a theoretical and a practical part. Hopefully this will make you a better photographer or filmmaker! Remember that a small improvement can lead you into something bigger.

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?