Måla en tavla

januari 23, 2017 - 07:10

Tänk att ha ett helt rum med pyssel…

Där man får stöka ner så bäst man vill…

När jag var yngre fick jag höra från alla håll och kanter att jag var bra på att rita och måla men jag såg inte det själv förrän nu. För några veckor sedan öppnade jag pärmen där jag har samlat allt jag har gjort och tittade tillbaka på vad jag hade gjort hemma och under bildlektionerna på högstadiet och jag tycker att det var riktigt synd att jag inte gjorde något av det. En sak som jag kunde se var att jag intresserade mig för porträtt redan då och försökte bli bättre på att rita ansikten – i jämförelse med idag då jag försöker bli bättre på det med kameran istället. Jag minns att jag kunde sitta sju timmar i sträck framför Youtube och många gånger så fick jag fantastiska resultat. Allt går om man vill med andra ord!

När jag såg Ikeas stora tavlor så blev jag riktigt sugen på att börja igen – med färg den här gången. Tidigare har jag använt mig av ritpennor men nu funderar jag på att använda mig av vattenfärger och annan utrustning som behövs för att måla en tavla. Sedan kanske man kan rama in den och/eller börja sälja tavlor?!

Tips till dig som läsare

Funderar du lite extra på något? Kanske är du rädd för att göra det – kanske är du rädd för hur väl du kommer lyckas? Vad jag har lärt mig är att folk oftast kommer ställa sig på den negativa sidan oavsett vad det än gäller. Presenterar du en ny idé som kanske innebär att starta företag (som i mitt fall) eller vad som helst egentligen så är det bara att köra igång! Din omgivning är negativt ställd eftersom personen inte har hunnit komma dit själv ännu och försöker hindra dig från att ligga steget före. Ingen tanke är för orealistisk och du kan lyckas om du har viljan 🙂

IKEA | PINTEREST

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?