#7 PHOTOSHOOT /Uppsala Slott

2017-01-21
januari 22, 2017 - 06:33

AAAAHHHHH! Helt förälskad i färgerna och alla element som samverkar!

Nackdelar med den här bilden: Suddig!

Nikon D3300 @85mm

Efter ett rätt trist arbetspass igår fick jag äntligen gå ut och göra det jag har velat sedan förra året (!) – ta mina första fotografier för i år. Det kunde inte bli mer passande eftersom jag hade dubbel J vid sidan om och vi var fullt utrustade för en photoshoot! Jag och Johanna hade dock inget specifikt tema planerat den här gången utan vi satsade på att få så många bilder som möjligt ur olika vinklar.

 

Tankar och funderingar

Något jag har funderat på är hur mycket jag avskyr att solen går ner så tidigt.. Till exempel hade jag händerna fria efter 15:40 igår och då hade det redan blivit lite mörkt ute. Sedan skulle vi åka in till Uppsala och innan vi var där så var det kolsvart… SUCK. Som tur var att jag hade en extern blixt tillgodo och det gjorde att vi kunde få till några bilder vid slottet här i Uppsala.

// After a long day at work I finally got to do what i’ve been wanting to do since last year (!) – have my first photoshoot this year. It couldn’t be more appropriate since I had 2X J by my side and we had everything we needed for this photoshoot. Johanna and I hadn’t planned any specific theme this time – we just wanted to shoot as many photos as we could from different angles.

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?