Inspiration till vardagsrummet

januari 19, 2017 - 08:13

Nu när köket börjar bli färdigt så är vi ett steg närmare att börja med vardagsrummet och försöka komma på hur vi ska möblera och inreda där inne. Det är ganska svårt att föreställa sig hur man ska placera soffan på bästa sätt och vart saker och ting ska vara eftersom rummet delar sig på två delar (dörrhålet som sitter lite tokigt). Dessutom har vi två stora franska balkonger i mitten av rummet som man måste anpassa sig efter. Hittills har vi funderat på att sätta soffan och tv:n till höger (sett från då man kommer in i rummet) och på andra sidan är en eldbrasa planerad tillsammans med två fåtöljer. Såhär har vi funderat på att det ska se ut på ett ungefär:

Sen beror det helt på hur det blir när vi har tapetserat färdigt – kanske tänker vi om och placerar något annat där istället. Hittade även lite inspiration till andra delen av vardagsrummet också när jag kikade runt på Pinterest:

 

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?