Roadtrip till Norge

Ett måste på min bucket list
januari 16, 2017 - 12:53

Vackra Hjelle!

Tänk att bo i ett av de där husen.. – Geiranger!!!

Ahhhhh! Kan vi ta en minut för att skåda Norges vackra landskap och natur?! För någon som älskar att fotografera så är det en dröm att få åka till den där platsen och stå på samma plats och fylla upp minneskortet på kameran. Jag älskar att åka utomlands och speciellt att åka på längre bilturer för då hinner man se så mycket på vägen än vad man gör när man sitter i ett flygplan. Sedan har jag säkert fått något av det från mina föräldrar som också tycker om att roadtrippa..

Jag och Johanna håller på och väljer ut medeltidskläder till vår sagovärld och här i Uppsala får vi inte syn på något liknande (om ens i Sverige?) landskap så därför funderar vi på att åka ner till Norge i vår/sommar. Andra J är också riktigt sugen på det (vi åker hellre bil båda två än att flyga över Atlanten) så vi tänkte att man kunde fylla bilen och åka dit när träden börjar få lite färg. Mina föräldrar funderar också på att följa med (speciellt pappa som försöker få med alla andra i familjen + lite fler)! Dock får vi se hur det blir – jag och J ska först hinna åka till USA och komma hem igen innan vi kan boka annat =)

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?