#6 Photoshoot Vid havet/Graneberg

2017-01-11
januari 15, 2017 - 11:46

I onsdags bestämde jag och J att vi skulle ut på äventyr men platsen var inte riktigt bestämd. Vi spenderar många dagar inomhus och kände att det skulle vara skönt att få gå ut för annat än att handla eller för att ha en tid att passa. Jag var lite fotosugen men samtidigt kände jag att jag inte ville dra med J på fotoäventyr för min skull så istället kom vi överens om att bara gå ut en sväng. Jag tog med kameran ändå – bara ifall att jag skulle få syn på något fint. Det slutade med att vi hamnade i Graneberg vid havet och jag kan säga såhär: det var DEFINITIVT inte rätt väder för att vistas där överhuvudtaget. För det första kunde jag inte komma ut ur bilen eftersom det blåste så starkt att dörren stängdes igen på mig och det gick inte att ta sig ut.. När vi väl kom ut ur bilen så åkte jag i samma riktning som det blåste (tilläggas kan att det var riktigt halt också) så att fota i området var riktigt svårt.. Hur som helst lyckades jag springa runt och knäppa lite kort men jag hade ingen aning om hur bilderna blev förrän i efterhand. Bilderna blev verkligen inte som jag hade velat ha dem men hade ni sett hur jag fotade så hade ni förstått varför det blev rätt kassa bilder. Vi var som två isbitar båda två när vi satte oss i bilen igen men vi var överens om att det var ett ganska roligt äventyr i efterhand!

Något jag har tänkt på är att jag alltid lyckas ta med folk till platser under hemska väderförhållanden? Varför undrar jag? Varför kan jag inte vara där en fin sommar eller åtminstone när man inte åker med i samma riktning som vinden? Till exempel tog jag med Johanna till Boländerna i ettan(?) för att jag ville köpa en köksvåg/personvåg. Tanken var att hamna vid Netonnet och jag hade jätte svårt för att förstå Google Maps på den tiden (även idag när jag befinner mig i Stockholm iaf..) så det slutade med att vi gick i cirklar under spöregn (stackars Johanna som var vrålhungrig). Efter ett snack med kassören på f.d Statoil så förstod vi att vi var flera kilometer bort..

En annan gång skulle jag besöka J på jobbet och hade aldrig varit där förr. Jag, Klara och Johanna hade precis varit hos Linda och vi följde J:s instruktioner (som jag missförstod). Det slutade med att vi gick runt i ett stort villaområde när det var ISKALLT ute och ett ganska tjockt lager snö låg på marken. Vi gick runt i cirklar och till slut hamnade vi på samma ställe som vi gick på bussen när vi åkte från Linda.. Klaras fot lyckades även hamna i en djup vattenpöl med sina Converse..

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?