Uppskattning av arbete

Recensioner & lycka
januari 8, 2017 - 22:48

Som många vet så skapar jag bloggar/hemsidor på min fritid och jag har haft fullt upp på sistone med detta. Jag har några tiotals kunder och det är så himla mycket att hinna med att det tar stopp just nu. Ett nytt jobb, en renovering, en tidigare fotokurs, flera hemsidor och en hel del annat – det går inte! Någonstans tar det stopp och hjärnan hänger inte med. Det är precis det som har hänt just nu och det är så himla tråkigt att jag måste pausa alla beställningar 🙁 Inget gör mig mer lycklig än att få se mitt arbete/mina verk uppskattas så mycket som de har gjort hittills. Jag är så glad över att få arbeta med så många olika fina människor och det är väldigt trist att det blir såhär nu. Hoppas ni har överseende för detta så kanske läget ändras inom kort. Förhoppningsvis är det mitt namn som hamnar längst upp till höger på er blogg/hemsida någon dag ändå <3

Tills dess så vill jag dela med mig av fina texter som tidigare kunder har skrivit alldeles nyligen på sina bloggar om mig. TACK för att ni motiverar mig!

Et geni fra Sweeden har designet ny header til meg, check it out; er det rart jeg digger denne fantastiske bloggdesigneren fra nabolandet?
Jeg kommer tilbake til min superlady digital favorittdesigner om en liten stund. Jeg lover at dere skal få bli godt kjent med henne i et eget innlegg. Ikke minst skal dere andre bloggere få vite om dette rimelige men knallbra alternativet til å få fikset header til bloggene deres. Hun tok kun 353 norske kr for å lage og montere denne headeren, og høflig kundebehandlende forsøker hun alltid å innfri dine ønsker og finne ut av idéene dine.

Bildene er tatt av min venninne Christina Johansen fra Stjørdal. Som dere ser er hun som fotograf svært kreativ og dyktig.
Det skal være gøy, ikke sant? Å skape din blogg inn i nye horisonter skal oppleves behagelig. Jeg har nå hatt en slik behagelig, gøyal og spennende reise med Christina og vår mystiske Sweeden-queen, og de to er nå en viktig del av bloggen min. Jeg ble forelsket i måten de begge to jobber på.

Dersom DU som blogger skulle ville få lyst til å kjøpe digitalt design av nabolandets smashing geni før jeg rekker å lage innlegg om henne, ta kontakt med meg her: lik facebooksiden og send meg melding, og jeg videreformidler kontakt: https://www.facebook.com/Forbipolene-1716574521960099/
Noen ganger dukker stjerner opp, og lyser opp skikkelig med fantasi fra kosmos og kreativitet fra heaven; ja noen ganger er det godt – men sant!
Bloggast från Lykketoppen whoppen, overogut ? – Helene

 

En tjej vid namn kashma och hon har hjälpt med min nya design och jag är supernöjd och glad att hon har fixat den. Det är första gången någon som har hjälpt att fixa en desgin. Under flera år har jag gjort min desgin själv. Desginen kostar inte så mycket. – Emiz

 

Asså är det bara jag som älskar min nya design? Jag är in love, helt totalt in love. Den är så himla fräsch & elegant. Precis som jag vill ha det. Ni som bloggar, rekommenderar verkligen Kashmaizat.se, tjejen som gör hela kittet för en billig summa med. – Nimet

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?