Utrusta köket

Nya tallrikar och lite annat!
januari 7, 2017 - 19:48

På sistone har det varit mycket som vi har köpt in men det är fortfarande så himla mycket kvar… Dessutom har vi varit rätt lata och knappt fått något gjort men det kommer det bli en ändring på inom kort. För mig har det varit att komma in i ett nytt jobb och avsluta fotokursen och nu när det är avklarat så hoppas jag på att få energi till att ta tag i renoveringen. Vi har väggarna kvar att måla klart i köket innan vi kan påbörja nästa rum och det måste vi få klart innan nästa vecka då vårt ”nya kök” kommer. Ska bli så himla spännande att få byta bänkskivor och organisera om i köket. Lite läskigt är det också måste jag säga för man vet aldrig hur väl man lyckas få allt på plats. Något vi säkerligen inte kommer kunna göra på egen hand är att dra om elen och fixa ugnen som kommer stå mot en helt annan vägg… Och det jobbet kräver en utbildad elektriker så förhoppningsvis kan vi få hjälp med det utan krångel.

Och nu till inköpen! I julklapp hade jag och J fått ett presentkort som var rikt laddat från mina föräldrar och vi tänkte att vi lika gärna kunde använda det till saker som vi behövde. Nyligen köpte vi nya (jättefina!) tallrikar som TYVÄRR gick sönder i bilen av goda skäl… Men inga tårar behöver fällas för det – för vi köpte åtta stycken nästan likadana från Ikea och de lyckades klara sig hela vägen in till våra köksskåp där de numera ligger.

Sen har vi även köpt ett nytt matbord – Ingatorp från Ikea. Super snyggt och passar alldeles utmärkt till vårt kök! Ett vitrinskåp är också på gång och J föreslog att vi skulle köpa den i förrgår men vi kom överens om att vänta tills köket är klart. Vi har så himla mycket fint som ligger bakom stängda köksluckor och som sällan kommer fram. Därför kan man visa upp dem lite mer åtminstone med hjälp av det fina vitrinskåpet (och börja använda dem också såklart) 🙂

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?