Vintergalan 2016

2016-12-07
december 17, 2016 - 20:35

VINTERGALAN 2016! Under mina 19 år har jag bara gått på konserter och aldrig riktigt något som vintergalan. Ungefär en vecka innan galan hade jag möjlighet att ta med mig folk till evenemanget och jag bokade in mig, dubbel J och eve till 7 december (2 dagar innan flytten!!!). Galan började riktigt bra eftersom alla fyra skrattade redan någon minut in i showen och arrangören hade verkligen lyckats bra! Det allra bästa var nog sångtävlingen där de skulle börja sjunga så fort mikrofonen hamnade framför läpparna och mannen som vann var helt klart värd priset för många skratt blev det från publiken. Dessutom fick vi skrik-sjunga med på många låtar och hade en fantastisk kväll som avslutades med fler (glass)beställningar på donken =)

Kvällens höjdpunkt:

Definitivt när vi körde in på donken och J fick alla i bilen att skratta genom att säga ”toodles” (med fingrar och gaspedalen på köpet).

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?