2016 – Resumé

november 20, 2016 - 21:27

2016 har bjudit på många fantastiska stunder och jag hade aldrig trott att jag skulle utvecklas så mycket under så kort tid. Det har hänt så himla mycket sedan nyår och det har varit roligt, stressigt, fantastiskt, hemskt, tufft, spännande – you name it. Följ med på en resumé av mitt 2016!

1Nyår.  Jag kikade tillbaka på gamla inlägg från min gamla blogg för att kunna minnas hur jag kände under nyårsafton. När jag minns tillbaka ser jag en lyckad dag framför mig trots att jag var tillbakadragen och väldigt blyg. Jag hade träffat de allra flesta tidigare men ingen av de var folk som jag riktigt kände eller hade kontakt med så det var väldigt nervöst. Dessutom var jag extremt nervös över middagen som bestod av oxfilé (jag hade aldrig ätit oxfilé innan då jag är så kinkig och rädd för att prova nya maträtter) och mådde inte heller direkt så bra. Det gick bättre än väntat och efter maten körde vi frågesport som handlade om nyheter under 2016 och detta fick mig verkligen att öppna upp mig lite mer. Senare bjöd natten på dans till André Zunigas vackra röst! Det var även på nyår som jag och J fick kontakt…

88167475-jpg_web

Bodyflight. Mellan nyår och mot slutet av januari hände mycket – bland annat spenderade jag en hel del tid hos J och hade fullt upp med plugget. Dessutom blev jag bjuden på bodyflight av Klara och det var definitivt bland det roligaste jag har gjort trots att jag var riktigt spänd och mindre skicklig…

2

Aktiviteter och egentid. Februari-maj bestod till mestadels av plugg, plugg och återigen plugg med småpauser däremellan. Bland annat blev jag överaskad av J med pistolskytte (något jag alltid har velat prova på), sedan köpte vi en egen ”memory box” och spenderade en massa tid tillsammans.

img_7544_57c9adef9606ee2ab73aaeef

Studenten. Jag tog (äntligen) min gymnasieexamen i samhällsvetenskap med beteende som inriktning. Världens bästa dag!

dsc_0006-som-smart-objekt-1

Jobb, födelsedagar och bostadsrätt. Min sommar försvann hemskt fort. Jag jobbade dagarna runt och hade knappt tid för att äta. Missade en hel del födelsedagar och hade inte tid för att träffa vänner. Det enda som stod på schemat var alltså jobb, jobb och återigen jobb. Sedan började vi gå i flytt-tankar och planen var egentligen att flytta in i juniorliving till nyår men vi ändrade oss rätt fort och bestämde oss för att hitta en ny lägenhet tillsammans och försöka flytta inom kort. Vi hamnade ganska nära nyår ändå – 9 december flyttar vi in i vår nya trea!

dsc_0125-som-smart-objekt-1

Fåglar! Efter att ha funderat på husdjur ett bra tag så kom vi fram till att en katt/hund inte var något för oss för tillfället så istället köpte vi två undulater. Jag har vuxit upp med undulater så jag vet precis hur det är att uppfostra dem och att ha dessa i sin lägenhet. Våra små bebisar får oss att skratta tusen gånger dagligen och vi älskar dem så himla mycket <3 Bästa köpet!dsc_0097-som-smart-objekt-1

En ny hobby. Jag har alltid varit intresserad av foto och när jag var yngre var jag väldigt estetisk av mig. Jag skrev egna låtar, spelade gitarr, ritade massor och fastnade verkligen för det kreativa. Att skapa hemsidor/bloggar var något som jag verkligen tyckte om och detta började jag med i tidig ålder. Det var dock inte förrän i år som jag bestämde mig för att komma igång med fotograferingen på riktigt. Anledningen till detta var för att Anita inspirerade mig och motiverade mig till att verkligen vilja försöka. Jag bestämde mig för att läsa en fotokurs, Fotografisk bild 1,  på mindre än fem veckor (kurs på gymnasienivå, 100p) och mitt slutbetyg för kursen blev ett A! Detta var också otroligt motivationshöjande för det fick mig att inse att jag också kan nå toppen. Nästa vecka börjar nästa kurs, Fotografisk bild 2,  som är den sista kursen som jag behöver för att kunna utbilda mig till fotograf/bildbehandlare. Räkna fem veckor framåt så är jag färdig!

Bortsett från dessa höjdpunkter har jag även hunnit med så himla mycket annat som jag inte tar upp i inlägget. Till exempel kommer jag att starta företag inom kort som kommer bli hur bra som helst! Dessutom har jag och J renoveringsplaner på gång där vi nyligen bestämde oss för att använda ett av rummen till vårt ”arbetsrum”. Något annat som vi också har på gång är en resa till New york och avgång sker 3 april 2017. Som tidigare nämns så har jag hunnit med mycket mer men detta är allt som jag kan komma ihåg för stunden. Dessutom har vi några månader kvar till 2017 så mycket kan hända under den perioden också =)

Kommentera

Kommentera

Vad letar du efter?